Love Story 1970
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
Love Story 1970
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Deep Blue Sea 2011
همسر یک قاضی بریتانیایی در دام عشق سوزان یک خلبان نیروی هوایی گیر می کند که عواقب ناخوشایندی را برایش به دنبال دارد...
نقطه عطف صدااااا (sm2)
king of black (sm2)
دیروز میگفتین بعد محرم صفر امرو میگین نزدیکه(sm1)دهن مارو سرویس کردین(sm81)
(sm50)
تو آلبوم کهکشانی ها 2 از چهره ی نو ظهور ممر کینگ کبیر هم رو نمایی میشه !!!! (sm2)
آروین صاحب !!!! (sm3)
کسایی که کتابای صفا رو دارن تو کتاب شعر و ترانش هیچی با موضوع تابستون نیس ؟
به حرف من گوش نکردی اینطو شد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی که تابستون من حتی شبا همنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خورشید و روی سایه بونا میچلونه
خورشید من ! این منطق دیوونه وارت
پای منو وا کرده به دیوونه خونه
اسم شعرش چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]