Sting & Robert Downey Jr. Every breath you take
(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
Sting & Robert Downey Jr. Every breath you take
(sm74)
چرا من اینارو نمیشناسم(sm25)کین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمت چپ دنیا جهانبخت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمان به تار زلفی از یار میفروشم
زنار می ستانم دستار میفروشم ... (sm50)
(sm98)
می گفت پیر عاکف، من نیستم متعوف
زیرا که جلوه با خلق، بسیار می فروشم ... (sm50)
باید که ببازم
با درد بسازم
در مذهب رندان
اینست نمازم
(sm172)(sm81)
میر انجمن آلبوم ری تا روم تو سایت هست ؟
128 دارم خودم ریپ زدم بزنمشنقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا منم خیلی سئواله..نقل قول:
اکثر کارایی که معین به رادیو داده کاور رادیو عوامل درج شده ولی کاور آیتونز که معین میده تحت پریچه آواز هست هیچی نداره!
معینو که همین عارف شکوری با اون رفیق دیوثش خواجوی و مریم دلشاد بیچاره کرد تو این دوسال وگرنه افکاری و زرین کلاس کاریشو بالا بردندنقل قول:
منم میدونم حرفت درسته یادت باشه خودم قبلا گفتم آهنگ کادو میدن! ولی اصلا با عقل جور درنمیاد که معین به خاطر چندرغاز واسه یه سینگل تر بزنه به سابقه کاریش
الان دوسه ساله فقط کنسرت اختصاصی میزاره اروپا و امریکا و کانادا با درامد هنگفت و اکثر سولد اوت! نمیدونم چرا لاشی بازی میکنه
تا اونجایی که میدونم خیلی ادم تعارفی است یعنی نمیتونه به کسی نه بگه.. خیلی ها سر این موضوع ازش سواستفاده کردند نمونش فروختن فن پیج بهش و همین ملودی های درپیت کادویی
بحث هنرمندا و همکارای اونوری و باسابقه با همدیگه هم خودت میدونی دیگه چی باید گفت..(sm172)
دمت گرم داش جلیل.دنبال آواتار میگشتم.هر چقدم بد بخونه بازم معینه دیگه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملتِ نشئه از صدای «معین»، ملتِ مست توی آنتالیانقل قول:
ملتِ باد دوستِ پرچم پوش، ملتِ پرت مونده از دنیا
(sm54)(sm120)
اما یک روز باد وحشی رویاهامو با خودش برد... (sm50)
فتح الله زاده ببین چه خیره شده
امیر آلبوم جان جان شهره رو گذاشتی یه ترک داره به نام قصه مال قمیشی هست، یه نسخه آماتور خیلی قدیمی داره خود قمیشی شنیدی؟ (sm54)
آره توهمون آلبومه..نقل قول:
آپ کنم؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm81)
(sm172)
در آتش پروانه پرواز نمی میرد
با بستن لب هرگز آواز نمی میرد
تاوان یقین را دوست بی مرگ نمی گیرد
مشتاق فنا اما با مرگ نمی میرد ... (sm88)
اولین روز زمین اولین روز زمان
اولین فرصت عشق اولین لحظه ی جان
زندگی بی زنگار بودن از جنس بلور
روز و شب هم پرواز به سبک بالی نور
فصل خاک و باران سبزه و آیینه
ماه در بستر ابر با تبی در سینه
هفت سینی در دست غرق گلخانه ی عشق
نو ترین تعبیر است خواب افسانه ی عشق
آسمان چرخی زد خاک در هم پیچید
آب در آینه سایه ای با خود دید
چشمه های سرخ شدند مثل وهمی ناگاه
آرزوها ماندند در غباری از آه
باد فریاد سفر در سکوتی سوزاد
نوبت چله عشق آرش و تیر و کمان
چشم شرم از تهمت هرم آتش را دید
رفت آن سوی خطر تا سیاوش را دید
آسمان در یادش هفت خانی از عشق
عاقلان سرگردان در جهانی از عشق
راز چندین خورشید همنشین با رویا
باز هم بیداری باز هم این دنیا
هر تپش فتحی نو فرصتی تا بودن
لحظه ای ز رفتن عشق را پیمودن ... (sm50)
(sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نسخه جدید کریو (sm120)
32
64
(sm77) پست های من چرا پاک شد ؟؟
اوه شت! (sm25) اصلا حواسم به Nod نبود ببخشید (sm10)
امیر جان چه کار کنم اون ستون سمت چپ نیاد ؟
او اوه جهانشو ارتقاء داده .... (sm2)
(sm50)
یوزر فری داری بده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید کلا تو بحث ریلیز و کیفیت و رسانه داغونه ، از داغونم اونورتر ، قول میدم آلبومشم 128 فرستاده آیتونز و آمازون (sm2)نقل قول:
(sm176)
مدیر برنامه هاش زنشه ، خاسته یه پستی بهش بده اونم گند زده (sm70)نقل قول:
سیاوش ، خستگیا : این آهنگ یادآور بسیاری از آهنگ های قدیمی تر سیاوش قمیشی هست که چندین سال قبل منتشر شده (sm209) ایده بهش نمونده هی قدیمیاشو سوژه میکنه (sm172)
یه اکانت دارم یه هفته پیش از طریق شارژ موبایل گرفتم ویندوز عوض کردم دیگه وصل نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برات میفرستم اگه وصل شد بگو
دستت درد نکنه ، فک کنم یه خورده تغییر کرده آیتونز (sm118)نقل قول:
یه مشکل دیگه هم دارم روی آهنگ با فرمت m4a کلیک راست میکنم Open With که میزنم اون پایین تیک نداره که بزنم همیشه ثابت بمونه
اما فرمتای دیگه تیک داره ، نمیدونی مشکل از کجاست ؟
کلیک مکنم رو آهنگ با آیتونزم پخش نمیشه با این پخش میکنه