سوگلی ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سوگلی ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
فیلم ختنه سوری خودته ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناراحت شدی عزیزم ؟(sm120)نقل قول:
اخه تو میگی فیلمای قدیمی رو تو نوار کاست میریختن (sm120)من یادمه 5-6 سال پیش البوم وایستا دنیا رضا صادقی رو نتونستم تو یه طرف بریزم (sm70)
زمان ما از این قرتی بازیا نبود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه واسه الانه چرا رو وی اچ اس ریختن ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخمشم داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امریکا هم هیچ غلطی نمی تونه بکنه (sm120)
اسم دستگاش یادم نبود چه ربطی داره ؟نقل قول:
فیلم عروسیش بود فک کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
اول میگی ختنه سوری حالا میگی عروسینقل قول:
یکم دیگه بگذره میگی پ و ر ن بود(sm2)
باو تو گفتی چرا رو وی اچ ریختن من گفتم قدیما رو وی اچ اس میریختن همینطور که فیلمای قدیمی خودت تو وی اچ اس بوده ....من اسمی از این بردم که چه فیلمیه ؟نقل قول:
حالا واقعا دیدی کوشان ریده ؟
خودت گفتی ختنه سوری بوده بعد من گفتم ختنه سوری خودت تو گفتی فکر کنم عروسیش بوده خوب بعد عروسی هم به ... میرسیم دیگه(sm70)نقل قول:
آلبوم میخری به امید اینکه کوشان ریده باشه ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق نیکو، روزنامهنگار و از دست اندرکاران مجله پنجره در گوگلپلاس پرده از مطالبات مالی حامد زمانی، خواننده ستاد جلیلی و گروه پايداري که اخیراً نماهنگهای وی به کرات از صدا و سیما پخش میشود، برداشت.
به گزارش پیام نو، نیکو نوشت: «۱- چند وقت پیش حمید حامی اومد دوتا قطعه در مورد غزه اجرا کرد و ۳ میلیون تومن گرفت.۲- چند روز پیش حامد زمانی برای اجرا در سالگرد شهید باغبانی ۱۹ میلیون طلب کرده بود!»
منظورمو نفهمیدی حوصله توضیح ندارم بگم گوه خوردم خوبه ؟(sm120)نقل قول:
کلا ریده دیگه شکی توش نیست نریده باشهنقل قول:
کوشان خیلی وقته ریده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اصلا به من چه(sm120)نقل قول:
برو تبدیل کن خیال همه رو راحت کن(sm70)
آخه چرا کریو کار نمیکنه؟(sm89)
علی کریمی با راهآهن تمرین کرد
دو باره هوس کرده برگرده پرسپولیس (sm2)
جانبـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــِ ـ ـ ـ(sm50)
از مال من بخرنقل قول:
توابـــــــــــــع
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm77)(sm21)(sm137)
ای اکبر لاشی مدد
جایی که صفا مردنقل قول:
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استغفراللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست انتقادی ممر(sm98)
(sm2)
pes 2015
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا سینگل اومده بود (sm10)نقل قول:
عاخه این چه حرفیه (sm25)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
i got your back (sm120)
مرسی... (sm10)
چرا فقل و قول منو ویرایش میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گمرک 14 بیشتر نخورد (sm79)(sm120)
دمش گرم یارو خوب پیچونده بود گمرک رو (sm2)
لامصب چه کیفیتی داره(sm128)(sm54)
یوسف سینجول (sm2)
چهارشنبه 05/06/1393 ساعت : 23:15
پلي آف ليگ قهرمانان اروپا : آرسنال - بشيکتاش
زنده از شبکه سه
(sm118)