از این نشونه ها نده ، همون نشونی که گفتم رو بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi HM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از این نشونه ها نده ، همون نشونی که گفتم رو بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi HM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما یادتون نمیاد در دورانی که ویدئو حرام بود در موارد مشکوک بازی والیبال به جای ویدئوچک به رساله مجتهد جامع الشرایط رجوع میکردن
لایک کردن پست ها تو ماه رمضون خیلی ثواب داره اونقدر که به ازای هر ریتوییت خداوند یک سوال از سوالات نکیر و منکر تو شب اول قبر رو براتون کم میکنه.
متاسفانه انقدر خوشگله نمیشه باهاش مخالف بود
اگر در زمانی که ویدیو در ایران حرام بود ، در مسابقات والیبال از سیستم ویدیو چک استفاده میشد ، ایران به نشانه اعتراض مسابقات والیبال رو تحریم میکرد.
چند روز پیش رفتم آزمایش اعتیاد بدم بعد از آزمایش دکتر بهم گفت: داخل نیکوتین شما کمی خون وجود داره(sm50)
کی یا چی؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک فروند آدم خیکّی(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور که شرکت اَپل داره سال به سال به امکانات گوشی هاش اضافه میکنه فکر کنم آی فونِ هفت صبح ها پاشه بره 2 تا نون سنگک از سر کوچه بگیره بیاد
توپشت صحنه ماه عسل احسان علیخانی میره جلو عوامل میگه ما خیلیمادرقــ.حبه ایم
همه داد میزنن
خیییییلی
آقا توی چین سالهاست قانون تک فرزندی برقراره،چطوره که زن ارسطو دوتا داداش داره؟
اوه عذرمیخوام یادم نبود شما کمتر از گیم آو ترونز تماشا نمیکنید
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به شدت معتقدم
ولی دوست دخترم به سرعت معتقده
میگه سریع تر انجام بدی بیشتر حال میده
فيلمم فيلماي قديم
قديم فيلم ميساختن کسي تخم نميکرد يه جمله رو حرف پدر
و بزرگ فامیل حرف بزنه
الان فيلم میسازن مثل سریال شمعدونيفقط کم مونده بود پسره عرشيا تو کــ.ون پدر و بزرگ خانواده تلــ.مبه بزنه
یکی نوشته
این جام ملت های آمریکای جنوبی خیلی باحاله.
بچه سوسول و مایه دار و تیتیش توشون نیست.همه کفترباز،
حبس کشیده،همه بچه شوش،مولوی،راه آهن،دروازه غار
معتقدم جنــ.ده میتونه معشوقه پاکی باشه، امّا هــ.رزه نه!!!...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]میتونه بجای سرود ملی اجرا بشه ، دانلود کنین و قبل از شروع بازی گوش بدینش
دوس دخترم اومد خونمون
هر کاری کردم از کــ.ون نداد
همین که با دعوا پاشو از خونمون گذاشت بیرون
یه موتور پرشی بهش زد
فرمون موتور رفت تو کــ.ونش
کلید اسرار
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
آقا الان سر سفره نشستی خودکشی نکن خواهشا
بازم دیر رسیدم (sm178) (sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن معلومه دهنت قرصه(sm120)
خوش به حال زن سرعتی زن لهستان
درسته این سریال تموم شده ولی کم از گیم او سرون نداره (sm127)(به معنای واقعی کلمه خوار و مادر سریاله)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاید یادی کنیم از سوتی بسیار زیبای مینا خانم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته با کمی اصلاحات(sm2)
(sm2)
(sm2)
چرا کم بد نیستی!!نقل قول:
خدانکنه بد باشی..
روزگارت طلایی ♥ ♡
وای منطقه جدید همکارای خشک :| اصن یه وضی =)) رئیس اجازه نمیده کارمنداش بگو بخند داشته باشن :|
روز اول 30 مین توی اتاقش بودم سه بار با دوربین کارمندارو چک کرد :|
توی اداره قبلی بیشتر مراجعه کننده هارو میشناختم
هتل دارا
ملک های تجاری
بیش از 20 سال بود که توی اون منطقه بودم
همکارم میگف خوب میشناسی همه رو
ولی جای جدید اصلا کسیُ نمیشناسم : )) راهمم دور شده : (
ولی خوبیش اینه اینجا تا 2:30 بیشتر سر کار نیستم بعدش تعطیل ^_^
صابر خلاصه اصن بد وضعی شده : ))
بدتر اینکه پیمانکاری که تو اداره قبلی کنارم بود داره اونم میاد اینجا :| یه زن 45 ساله کلیپس (sm60)
دهنت سرویس (sm2)، مگه مینا اینو ویرایش نکرده بود (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا تبریک میگم ، ولی توی این دوره از مسابقات واقعا جای ابروهای امیر غفور خیلی خالی هستش (sm2)
کم بد نیستم کلا تیکه کلاممه ، ولی خو یخورده مشکل اینا پیش اومده الان واقعا کم بد نیستمَم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای تو (sm10)
همیشه تغییر مکان اولش سخته درک میکنم ، ولی یخورده بمونی زود عادت میکنی دوباره واست عادی میشه ، نگران نباش.
ایشالله اینجا هم تو کارت موفق میشی.
عوضش اون همکار هیزت اونجا نیست راحت تری .
تو که زودتر میای خونه ، پس چرا وقت نمیکنی بیای نت به ما بسری؟
خخخخخخخخخ ینی با 45 سال سن کلیپس میزنه؟ (sm2)
صـــابــــر جــــآن امــیــدوارم زودتر خوبِ خوب باشی...نقل قول:
اره واقعا یعنی حساب کن رئیس یه روز اومده بود دید کارمندش مراجعه کننده خانم داشت از دور نگاه میکرد و به همکارمون میگفت آقای فلانی استعداد عجیبی در هیز بودن داره : ))
باور نمیکنی همش کمبود خواب دارم
میام میخوابم (sm121)
اره مامانش کبدش ناراحت بوده قبل از فوت مامانش میره آرایشگاه موهاشو بلوند میکنه ما که ندیده بودیمش مرخصی بود 5 روز رفته بود همدان پیش مامانش وقتی برگشت که مامانش فوت کرده بود
من حس کردم از عروسی برگشته تا از ختم مامانش : ))
یه خانم چاق همراه باکلیپس و موهای بلوند (sm2)
بدبختی اینه داره میاد پیش ما دوباره (sm81)
مملکت نیست که باغ وحش نوابغ است (sm2)
جالبه به اطلاعتون برسونم بعد از این برد که گ.اییده شدیم و بردیم، باز هم سومیم. آخه این چه ورزشیه؟ خدایا بیا منو بکش راحت بشم. دیگه طاقت ندارم
من دیگه والیبال نمی بینم. مسخره کردن مارو. اولش سوم بودیم. قهرمان المپیک رو بردیم،بعد قهرمان لیگ جهانی رو، بعد قهرمان جهان رو. ولی باز سومیم
ای وای... خدایش بیامرزاد (sm170) خیلی متاسفم شدم... تسلیت (sm170)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران باش حل نمیشه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرض کردم با اصلاحات(sm2)نقل قول:
رفتم مرا ببخش (sm50)