اون که صد درصد، ولی نیمه پُر لیوان هم ایشالا خوبه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون که صد درصد، ولی نیمه پُر لیوان هم ایشالا خوبه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که تِرَکی در حد سرنوشت ندیدم توی آلبوم سیاوش! مطمئن باشید شادمهر اگه خودش کل کارای آلبومو میساخت، آلبوم سیاوش هیچی در مقابلش واسه گفتن نداشت. با اینکه خودم یکی از عاشقان کارای سیاوشم ولی خیلی دیگه داره کلیشه میشه کاراش!!
آرزوهاتو بغل کن، تا خدا هست، زندگی هست(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزو میکنم سیاوش به روزای اوجش برگرده!!(sm127)
اون دیگه درست بشو نیست..مگه جوون 20سالست ک برگرده ب روزای اوج..اون دیگه کم کم باید خدافظی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه تا این حد فاجعه هم نیستنقل قول:
بیشتر گوش کن
تو این اشفته بازار شعرهای چرت
تمام شعرهاش عالیه
اقا خداییش اینقدرم بد نیست اهنگهای قول و ارزو و پنجره و پیله قشنگن شعرها هم خیلی خوبه.هرچند تنظیمها میتونست بهتر باشه
من خودم البوم اومد طی 5 دقیقه همه رو گذار گوش دادم گفتم جالب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که بیشتر دارم گوش میدیم میبینم اشتباه کردم
باز رفتی تاپیک بقیه خواننده هارو داری بهم میریزی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین روزاس باز اخراج بشی(sm120)
صداسازی قول و اوج ارزو عالیهنقل قول: