pc 32نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
pc 32نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب میشه موشکلی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول به من بگو چرا فک کردی نمیشه من ریشه یابی کنم (sm120)
(sm120)
تا حالا هیچ ویندوزی نصب نکردم (sm74)نقل قول:
(sm2)اجازه بده قانع نشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شد دلیل! (sm120)
همیشه میزدم خراب میکردم یکی دیگه میومد نصب میکرد (sm120) میترسم اینبارم از دستم برنیاد (sm74)نقل قول:
چند بار امتحان کن یاد میگیری (sm120)نقل قول:
مراحل نصبو بصورت تصویری گذاشتن قبلش نیگا کن خوب حفظ کن بعد برو سراغ نصب اخه اصلا کاری نداره یه بوت کردن رو dvd بعد مراحل نصبش سادس مث فرمت کردن درایو cو سلکت کردنش برای نصب مراحل بعدیشم که خودش میره !نقل قول:
meghdad dioseh ta hala chandta sefaresh dadam nivordehنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیگه نصب ویندوز جدید مثل آب خوردن شده کاری نداره همون که الی گفت
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جک گفتی باز مگه میشه سفارش بدی نفرسته !
اره قبلش باید آموزش تصویرشو خوب بخونم شاید تونستم (sm74) به قول ارسطو فینیتتتتتتتو (sm6)نقل قول:
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm2)سیاستهای اغا رسمن ریدیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده خوابشو دیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه میخواد بگه نهج البلاغه و اینا .....نقل قول:
(sm2)نقل قول:
پا بـــه پای کــــودکی هــایــــم بیـــا
کــفــــش هایت را به پا کن تا به تا
قــاه قـــاه خــنـــده ات را ســـاز کن
باز هـــم با خــنده ات اعــــجاز کن.
پا بکـــوب و لج کن و راضــی نشو
با کســــی جـــز عشق همبازی نشو
بچه های کوچــــــه را هـــم کن خبر
عـــاقــلی را یــک شب از یادت ببر
خـــــالــه بازی کــن به رسم کودکی
با هــــمان چـــــادر نــــماز پــولکی
طـــعـــم چای و قــــــوری گلدارمان
لـــــحــــظه های ناب بی تکرارمان
مــــادری از جـــنـــس باران داشتیم
در کــــــــنارش خواب آسان داشتیم
یا پدر اســـــــــطوره دنــــــــیای ما
قـــــهرمــــــان باور زیبــــــــای ما
قصه های هـــــر شــب مادربزرگ
ماجـــرای بزبز قـــندی و گــــــرگ
غصه هرگز فرصت جولان نداشت
خــنده های کــودکـــی پایان نـداشت
هر کسی رنگ خودش بی شیله بود
ثروت هــــر بچه قـــــدری تیله بود
ای شریــک نان و گـــردو و پنیر !
هـــمکلاسی ! باز دســــــتم را بگیر
مثـل تــو دیگر کسی یکرنگ نیست
آن دل نــازت برایم تـــنگ نیست ؟
رنگ دنـیایـــت هــنوزم آبی است ؟
آسمــــان بـــــاورت مهـتابی است ؟
هـــرکجایی شــــعر باران را بخوان
ســـاده بــاش و باز هــم کودک بمان
باز بـاران با ترانه ، گـــــــریه کن !
کودکی تو ، کـــــود کانـــه گریه کن!
ای رفــیـــق روزهای گــرم و ســرد
ســـادگــی هــایم به سویــم بـاز گرد
سایتش هنگ کرد (sm2)مث قضیه چاوشیون شده لینک هر جا رو میذاشتن دو ساعت بعدش دون شده بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نماد اعتماد الکترونیکی داره سایتشون . بعید میدونم کلاه بردار باشن. نمیدونم شایدم باشن اخه یخورده مشکوک رو میزنن
(sm70)ادرس با 10 تا تلفن داره در ضمن من بیشتر قطعاتو از اینجا گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم فلک خواستم بگیرم شده بود 2 تومن (sm98)
تا ما اومدیم بخریم شد 2 تومن پول ندارم (sm9)
موحدی کرمانی (sm50)
Nothing Else Matters (sm88)
مادرم ایستاده در صف مرغ
آخر کوچه ای که بن بست است
تو که از هرچه هست خسته تری
یک نفر از تو بیشتر خسته ست!
همه ی خواب هات سردرد است
موی تو خیس و دست من خونی
روی لب هام گر گرفته تنت
مثل یک حرف غیرقانونی
می کشی توی کافه سیگاری
درد، یک عمر و عشق، یک لحظه ست
بین ما دود و انتظار و سکوت
بین ما ناامیدی محض است
پشت یک میز کهنه خواهد مُرد
پدرم با کتاب ها طرف است!
چادرش را گرفته محکم تر
مادرم که هنوز توی صف است
شب گرفته تمام منظره را
همه جا بوی فلفل و دود است
پشت شیشه نوشته ای قرمز:
مرغ کشتار روز، موجود است!
سید مهدی موسوی
بگو شب بخوابه من بیدارم
من شبو زنده نگه می دارم...
(sm50)
مسافرا شعرن
تو برف و بارونی
قطار قلب منه
چشم تو پنجره هاش
پنجره ها بسته ن
مسافرا خسته ن
ببار تا دم صبح
به فکر هیچی نباش
دونه به دونه غمی
غصه به غصه شبم
کاشکی یه روز صب شه
کاش فقط ای کاش...
(sm50)(sm50)
من در سفری که به شهر رشت داشتم متوجه شدم که دخترای رشتی عجب دخترایین (sm51)
هر روز پاییزه (sm88)
هشت سال آزگار سخت بود اما گذشت ... (sm50)
اِستِی ویت می... (sm50)
شادمهر دوس نداشتم زیاد !!!! (sm3)
نمودی
هم اکنون از ویتندوز ده مزاحمتون میشم خخخخخخخخخخخ