[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتراف به زودی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتراف به زودی ..
۶/۸ هم ۶/۸ های اون زمان.. خیلی خوب بودن(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود سازنده هاشون هم نمیدونن چطور ساختنشون که دیگه نمیتونننقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا، الآنیا رو گوش میدی مغزت داغون میشه!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجید رضازاده هم کار نمیکنه انگار. کارای پورسعید رو این اواخر میساخت..
میلاد هاشمی تنظیم کنندهشه . اصلا امیدی نیست بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگهای الان به جای اینکه به ادم ارامش بدننقل قول:
ارامش ادم رو هم میگیرن
ولی قدیمیا تنظیم یه چی دیگه بود شعر ها قشنگتر بودن
مغز من پوکیده از بس این اهنگای جدیدو گوش کردم دیگه رفتم سراغ قدیمی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالمم بهتر میکنه
منبع؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتراف اصلا واسش ویدئویی ساخته نشده..دوتا ویدئو آماده داره یکیش نقطه ضعف هست یکیش تصویر...ک احتمال زیاد نقطه ضعف قبل آلبوم پخش بشه
آلبوم تصویر یک ژانویه 11 دی میاد نه یک دسامبر ضمنا اعتراف ویدیو نشده