کوفتت بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کوفتت بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قبلا 5 تا آلبوم گرفتم 5 هزار خب الان برم 5 تا دیگه بگیرم میشه 10 تومن بابا پول نیست (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خوبه من زرنگی کردم البومای مورد علاقمو خریدم هزاری(sm59)نقل دو هزاری باشه همون 320 خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری اکتیو کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد از این ایموجی خوشم میاد که نگو (sm30)
از این
(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(s m89)(sm89)(sm89)
(sm59)(sm89)
بیا از اینجا ولی به قول الی کوفتت بشه نالوتی من (sm30)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155) برم شادمهر دانلود کنم ببینم چیکار کرده . ویدیوشم تا بیاد سایت بزاره برم کانال اونگ ببینم
(sm50)
من تو آرامشم دنبال من نگرد ... (sm181)
ویدیو شادمهر نبود کانال اونگ . هنو نذاشتن (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
شادمهر خوشم نیومد زیاد . یه جوری بود . فقط اونجا که میگه حس خوبیه دوست داشتم . کجاست اون شادمهر قدیم . ژیلا گل من گل خوشگل من(sm50)
مصغره برای ویندوز 10 میخامنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm35)
(sm2)نقل قول:
(sm50)
قیافه شادمهر شده مثل این گچ کارا
نقل قول:
تو سایت نوشته
نسخه جدید با پشتیبانی از Windows 10 بر روی سایت قرار گرفت!
همین نسخه ای که هستو میگه .یعنی اکتیو میکنه دیگه . تست کن
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر یکی از کاربران موحترم (sm2)
سلام دوستام..من تعجب میکنم مایکروسافت با اون همه دبدبه و عظمت واقعا متوجه نیست که آیکنهای ویندوز 10 مخصوصا اون ظرف آشغالش خیلی بی ریخت هستش؟؟؟؟؟ یا هدف دیگه ایی در کار است؟ واقعا محیط 8.1 خیلی جذابتر از ویندوز ده هستش.یعنی این همه اینسایدر گذاشت یک نفر نبود در کره زمین که اینو گوشزد کنه؟
(sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید علومی - خیال تو
عجب آهنگی داده بیرون (sm118)
(sm50)
قطعا نسبتی دارد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اكبر (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر ِ كامل ِ اينو نداري ؟
نوید (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فک کنم همین یه بیت رو گفته طرف (sm120)
خاك تو سرش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر ؟ نيستي (sm50)
(sm120)نقل قول:
سلامتی بد نیستم ..
هستم.. تو نیستی کم پیدایی خوبی؟چه خبر؟ (sm50)
شكر. يه نفسي مياد و ميرهنقل قول:
سلامتي. هيچم خبر از هيچ
آلبوم بهرام رو شنيدي ؟
نوید و چنگیز در یک شعر (sm120)
در من نویدِ جنگِ غم انگیزِ دیگریست
در چشم هام جراتِ چنگیز دیگریست
جنگِ میان ما دو نفر کشته می دهد
وقتی که دستهات گلاویز دیگریست
فهمیده ام که داغِ جنوب از وجود توست
اهواز بی حضور ِ تو، تبریزِ دیگریست
با نخل های شهر شما شرط بسته ام
پشت خزان طی شده پاییز دیگریست
در دادگاه...کافه...تفاوت نمی کند
وقتی خدای قصّه سرِ میزِ دیگریست
امید صباغ نو
(sm50)
خوب باشینقل قول:
آره ولی کم .... دوز داشتی ؟(sm120)
تق تق تق
دینگ
تق تق تق تق
دونگ
حتما یه میکروبی بوده توی معدم
یه انگلی که داشتمو هنوزم دارم
شاید اشتباهی بوده توی خوردن قرصم
رسما من حاضرم همین ساعت
اعتراف کنم که ریدم خیلی راحت
برینم تا خیال تو باشه راحت
من ریدمان جدیدی دارم واست
عــــــــمدا
(sm2)
محبوب من چشمات به من میگن روز جدایی خیلی نزدیکه (sm50)
احسنت (sm120)نقل قول:
وای وای وای وای ترکیدم(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm118)سامی بیگی
آره خيلي خوبهنقل قول:
اولين آلبوم ِ رپي كه دوسش دارم (sm120)
در حال حاضر آلبوم قبلیاشو بیشتر دوس دارم (sm120)نقل قول: