رفتی کاراتو کردی .... الان اومدی میگی حاضری؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رفتی کاراتو کردی .... الان اومدی میگی حاضری؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شب جمعه س تنهایی کار دست خودت ندی (sm120)بیام سرگرمت کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ، دختر عمه تو اتاق خودشه ، منم تنها نیستم (sm70) تو خیالت راحت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به جون صابر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار نیست سایتی زده بشه (sm120)تو اسمو بگو ببینم چجوریاس
گلنار همین نزدیکیاست (sm120)نقل قول:
گلنار به کارم نمیاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخواستم یه وبلاگ بزنم ، سر اسمش مونده بودم ، چه برسه به سایت(sm70)نقل قول:
(sm70)تو ، تو خودتم موندی (sm120)
صابر خودش نیست ، تکلیف اون که کلا مشخصه ..نقل قول: