[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما شکنجه ها یواشکی نبود ... (sm2)
به تو چه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ شادمهر (sm19)
(sm51)
ریشه!
اگه چاوشی یه ترک مثل قوی سیاه رضا یزدانی بخونه اینجا همه خودکشی می کنن (sm2)
بارون شدم دونه دونه ریختم
چتر خریدی منو پس زدی
هر چند سوختم ...
ولی ساختم
سالار عقیلی الان شبکه 3 مژده داد داره همزمان رو چند آلبوم کار میکنه که طی هفته های آینده به دست علاقه مندان میرسه (sm2)
با این اوصاف فک کنم امسال به امید خدا رکورد خودشو جا به جا می کنه (sm2)
قسمتی از شعر در آبهای سبز تابستان، #فروغ فرخزاد
"در اضطراب دستهای پر
آرامش دستان خالی نیست"
سالار عقیلی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا یکی بود که میگفت ما رکورد زدیم
در هوای بیقرارم ، بیقرارم روز و شب (sm181)
به دو زلف یار دادم دل بیقرار خود را
چه کنم سیاه کردم همه روزگار خود را (sm181)
شبی ار به دستم افتد سر زلف یار
همه مو به مو شمارم غم بی شمار خود را (sm181)
منظور از وایکینگ واکینگ دده یا یه چیزه دیگه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)
با ساربان بگویید احوال آب چشمم
تا بر شتر نبندد محمل به روز باران ...
(sm29)(sm120)
ملودی شادمهر که کاور از آهنگ نانسیِ چطور به گوشتون آشنا نیس!! میگه میلدنــــــــــی.. همونه (sm77)
ای صبح شب نشینان جانم به طاقت آمد
از بس که دیر ماندی چون شام روزه داران ...
شادمهر که بار اولش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم اهنگ نانسیه ؟
هر کو شراب فرقت روزی چشیده باشد
داند که سخت باشد قطع امیدواران ...
سعدی به روزگاران مهری نشسته بر دل
بیرون نمیتوان کرد الا به روزگاران ...
3 تا آهنگ آخر شادمهر اصلا جالب نبودن ! فقط معروف خوب بود نسبتا اونم به خاطر تنظیمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر دیگه تموم شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معروف منتشر شده بود یه جوری هواداراش جو میدادن انگار چیز قول شکسته با آهنگش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوشکل کاور کرده ولی (sm120) کاملا ایده رو برداشته برده تو یه فضای دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این آهنگو سال ها بود گوش نداده بودم اما خیلی معروفه یادم اومد کم کم
اسمشو نمیدونم فکر کنم الدنیا-حلوه باشه
Enta Eih اسمشنقل قول:
بعضی موقع خواننده ها برا دل خودشون می خونن
منم خیلی وقتا دوست دارم اهنگای بقیه رو اجرا کنم
(sm70)در مورد شادمهر داریم صحبت می کنیم نه مجید خراطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) شادمهر بیشتر کاراش ملودی یونانیه خبنقل قول:
چه اهمیتی داره
هیت می شه همه ام می گوشن
توهین به شعور مخاطب (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ویدئوشم نوشته خو (sm98)نقل قول:
در این صورت کل موسیقی پاپِ ما یونانیِ و ترکی (sm120)سرمشقِ پاپِ بعد انقلاب شادمهرهنقل قول:
من ندیدم ویدئوشو (sm120) چی نوشته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته که کاوره ؟ (sm120) اگه نوشته که هیچی (sm50) خوبه پس 10 تا یکی مینویسه (sm120)
فقط فرزاد فرزین خیلی خوب و حرفه ای آهنگ کاور میکنه (sm172)
دیدم (sm120)
(sm120) اون زمان که ویلون زیاد دستش میگرفت خوب چیزایی میساختنقل قول: