اگه اطلاعاتی داری بگو.چندتا ملودی داره شادمهر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه اطلاعاتی داری بگو.چندتا ملودی داره شادمهر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقایسه که به قول خودت شوخیه بدیه منم مقایسه نکردم. ملودی های این البوم نود درصد از کارای قبلیش بود انگار رو همونا شعر جدید گذاشته بخای مثال هم میرنم واست نمیدونم شاید من زیادی سخت میگیرم ولی با این همه چندتا کارش خیلی خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث دونستنتش از قبل نیس.. ولی بعد اینکه اومد معلومه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم همینه.... من خودم با یادگاری مقایسش میکنم... و واقعا جالب نیست برام
یادگاری فکر میکنم ۳تا از آهنگاش توی تاپ ۲۰ منوتو بود! و حتی قبل اون هم آلبوم رگبار(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادگاری رو من خودم چندین ماه داشتم گوش میدادم البومشو..الانم بعضی وقتا گوش میدم... اینو بعید میدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm2)
(sm50)
(sm10)
فربد جان این حرف را که عجول هستیم زیاد قبول ندارم...نسبت به دوتا آلبوم اخیر سیاوش، این آلبوم هیچ حرفی واسه گفتن نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساس میکنم زودتر از چیزی که فکرشو میکنیم وارد آرشیو میشه.
واسه چند وقتی آهنگای ستاره طبیعت و قول،گل میکنن ولی بعدا نهایتا تنها آهنگی که بازهم قابل گوش دادن باشه،فقط ترک ستاره هست(البته فقط از نظر خودم).
حالا این چندتا بیت را در ذهنت با این آلبوم مقایسه کن.
توبارون که رفتی...
نهنگا خودکشی کردن...
خداجون مچکریم که چشم دادی بهمون...
الکی...
هیچ حرفی واسه گفتن نداره که بی انصافیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون ترک اول ستاره فوق العاده زیباست
آوار زیباست قول عالیه
به نظرم آلبوم خیلی سطح خوبی داره تو این بازار داغون