مجتبی هم نیست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مجتبی هم نیست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی نیست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک خورا (sm59)نقل قول:
تو از تک خوری حرف نزن ، معلوم نیست خودت تا الان کجا بودی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جایی نبودم (sm81)نقل قول:
این ینی تو کاراتو قبل از شب جمعه انجام میدی ، طاقت نداری شب بشه (sm70)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
با من چیکار دارین لِنتیا (sm70)
پس معلمه آرمین هم کارشو کرده ها که به جون ما قسم عنایت میکنه ؛ نوش جان داداش ما که بخیل نیستیم ؛ خدا قوت (sm70)
آرمین ، شیخ الان با عمه نوید هستش خواستی تو هم برو کمک شیخ ، شیخ از هم گسستست ؛ تو انجام بده شیخ به عمه نوید میگه همین کاری که آرمین باهات کرد (sm2)نقل قول:
(sm70) تا الان کوجا بودی (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور بِکُنید من مخازه بودم ، تازه آمدیم شام خوردم و آمدم .نقل قول:
اومدیم یه تغییر دکور کوچیک بدیم دهنمون صاف شد ، قرار بود یه کار دو سه ساعته باشه ؛ دو روزه دارم عواقب تغییر دکور رو پس میدم (sm70)
خلاصه هر وقت خواستین به صورت تخمینی حساب کنین یه کاری چقدر طول میکشه با من مشورت کنین (sm2)
عادم تو 10 مین کارشو انجام میده وگرنه اینا بهونس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]