یه آهنگ پاپ دارم اگه کاور کنم همون میترکونه انقد ملودیش بگیره لامصب حرف نداره عربی هم هست (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه آهنگ پاپ دارم اگه کاور کنم همون میترکونه انقد ملودیش بگیره لامصب حرف نداره عربی هم هست (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
حالا یه تیکه کلودیاتو بذار ببینیم چی کار کردی
به نظر من بهترین ملودی هارو چاووشی میسازه (sm50)
در این مورد خاص نظر من به نظر شما نزدیک تر است (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آلبوم 13 و پاروی بی قایق اساسی تو بخش ملودی ترکوند (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا هر چی بسازه از نظر من خوبه (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی بهترین لحن رو داره و البته الان بهترین تفکر رو تو ملودی سازی داره قدرتشم دارهنقل قول:
بهترین ملودی یعنی همه بتونن بخونن و رو صدای همه بشینه..یعنی ملودیایی که سیاوش قمیشی برای ابی ساخت..شماعی زاده برای گوگوش و داریوش ساخت (sm50) یا فواصلی که تو ملویایِ قدیم بود .. بعضی ملودیایی که هایده یا مهستی خوندن یه ایده هایی توش بوده که اونارو ماندگار کرده الکی کاری ماندگار نمیشه
محسن یه اخلاقی که داره همین که از خواب پا میشه میره سمت ملودی ساختن همیشه چند تا ملودی ناب داره تو جیبش ! شعر رو بعد از ملودی انتخاب می کنه برعکس بعضی خواننده های چلمنی که اول شعر رو انتخاب می کنن بعد روی شعر ملودی بلغور می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی اسمونی شادمهر کجا این عربی کجا
یه ملودی برا مهستی زده بود شادمهر نمی دونم اسمش چی بود خیلی معروف شد
نقل قول:
مارتیک عزیز هم اینجوریه کلا براش ملودی خیلی مهمه ملودی که خوب باشه ترانه اش هم خوب از کار درمیاد
(sm2)
الان به حرف من خندیدی ؟؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب بحث سنگینی 5 دقیقه تنفس اعلام میکنم (sm120)
آهنگسازایی مثل محسن چاوشی 99درصد کاراشون اول شعرو میبینن و از حسی که نسبت به شعر دارن ملودیشو خلق می کنننقل قول:
یک لحظه فکر کن تو موزیک ویدیوی گوگوش بزنن
Music : Mohsen Chavoshi (sm2)
خنده هام سبزه ی عیدن خنده هامو دوست دارم (sm59)نقل قول:
اصلشم همینه ! یادمه حسین غیاثی واسه آهنگ گذشته احسان خواجه امیر گله میکرد که دستش بسته بوده واسه ترانه سرایی در عوض کلی از محسن تعریف می کردنقل قول:
سینا یه چی وایبر کرده بود خندید
سینا !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت پیش آواتارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرگز با خوك كشتي نگيريد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الله اکبر
لا اله حی الله
عجب جمله ی سنگینی
هوادارانِ منطقیِ شادمهر
و من اللهِ توفیق
گربه بخوره به لوچت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا فقط ملودیای بنیامین (sm2)
من نمی دونم این که میگیم شادمهر توانایی آهنگسازی نداره توهینه ؟؟؟
مخصوصا ترک بارانا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)توهین نیس ولی درستم نیس.. ! توانایی داره انگیزه نداره..هرچی میخونه وقتی به به چه جهِ امثالِ ایشونو به همراه داره دیگه بعد اینهمه سال سیر میشه و فقط میخونه که یه چی خونده باشهنقل قول:
وقتی اینا هستن چرا بیاد به خودش زحمت بده کاری خلق کنه؟ تو دسشویی با موایلم نیناش ناش بخونه اینا در کنار آثارِ باخ و بتوون قرار میدن و با منتقدا با فحاشی برخورد می کنن که کسی حرف نزنه
منم جای شادمهر بودم به خودم زحمت نمیدادم (sm120)
توام خوب ميشي :)نقل قول:
سخن بزرگان :
تنها نکته ی مثبت آلبوم بنیامین 94 ، درخشش جوانی به نام ((محمد موجرلو)) در عرصه ی تنظیم کنندگی موسیقی پاپ کشورمون بود...
اون بزرگوار احتمالا آنالیزور سایت نیست ؟ (sm2)نقل قول:
زدی به هدف ! شادمهر یه اسم بود چند سال پیش که داره ته می کشه کم کم (sm120)نقل قول:
رضا آرین پارتیت پیش مدیر سایت خیلیه وگرنه او کامنت رو اگه من میزاشتم الان کلا اخراج بودم (sm2)
ترانه های فوق العاده ی سردار قلم رو زیر نظر نگرفته بود (sm120)نقل قول:
فقط ریمیکس شب بخیر از استاد شهرام صولتی ... (sm135)
قبل از آلبوم بنیامین من جناب قلی زاده رو استاد خطاب می کردم که الان حرفمو پس میگیرم (sm2)نقل قول:
شخصا اعتقاد دارم شادمهر اگه یه اهنگ تاپ در حد پرپروازم بخونه یه عده هستن که باز ببرن زیر تیغ تیز انتقاد
اگه یه اهنگم در حد بیا اینجا بخونه بازم یه عده هستن به به چه چه می کنن
چقد اخه شماها ادعاتون میشه؟؟ نمیخاهید بفهمید موزیک سلیقه ایه؟؟ یکی خوشش میاد یکی خوشش نمیاد
هیچ کدوم از ماها هم در حدی نیستیم که موزیکو بتونیم درست درمونی واکاوی کنیم چون علمشو نداریم
این همه بحث الکی نمیدونم واسه چیه
اخرشم به فحشو فحش کاری میکشه
نقل قول:
چطور میتونی استاد علیرضا مرتضی قلی رو مسخره کنی حداقل ترانه هاش سر و ته داره هر کی هم خونده خوب از کار دراومده
والا ما که چیزی نگفتیم ؟؟ فقط حرفمون این بود ملودی این آهنگ کاوره و در این بین هم اسم 3 تا آهنگساز رو هم آوردیم , همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]