شب خوش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شب خوش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنگیز (sm54)
اسم البوم گفت یا ترک
آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال بعد فک نکنم برسه چون سنتوری هم هست (sm173)
باز محسن چی زده (sm25)
این که اسم البوم چنگیز ه رو خود محسن گفته ؟
راستی سنتوری هم هست فک کنم بره 95 (sm50)
قبل پارو گفتم خدا کنه فقط پارو نشه قله ی کارای محسن تازه شروعش باشه (sm50)
ولی چه کاورای شاخی میشه با این اسم زدا (sm59)
سجاد ی توضیح نصفه نیمه در مورد چنگیز بده که داستان چیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه شوکه شدن با این اسم (sm70)
چشاش قمصر (sm70)
اسم البوم بعدی محسن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنگیز محسن چاوشی (sm2)
اقا چنگیزه محسن چاوشی رو داری ؟ نه شورتشه (sm2)
وای(sm2)(sm2)نقل قول:
خودش گفت؟(sm120)
مجوز نمیدن به اسم آلبوم ، عوض میشه
تو یــه آویـــــز......
من دلاویــــــز......من یه چنگیـــــز .......
تو یه پـــــرویـــــز .......
جز تو کی میتونست به من ....
بگه بنشین ، حالا برخیـــز ......(sm70)
چینگیز، به گا* دادی مملکتمان را، برخیز(sm2)
ماجرا چیه ؟ فیلم گذاشتن برا محسن باز (sm59)؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) کاش عوض نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ندن ؟ ی اسمه دیگهنقل قول:
میزاره چنگیز خان مغول(sm120)نقل قول:
-----
ایرانو به گا دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواد فحش بده بهش تو اهنگ... چنگیز مادرتو میکنم ریز ریز(sm120)نقل قول:
خو حالا ک نمی خواد مدحشو بگه تو آلبوم (sm70)نقل قول:
خوب است ولی یحتمل عوض میشه ینی خود محسن عوض میکنش(sm70)
خیلی داغونه.. چنگیز چیه باو(sm120)
اسکندر بزاره(sm120)
خدایی خیلی خاصه
تو کتاب صفا خبری از چنگیز نیست ؟ (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
(sm77)
اما کریستیانو رونالدو در واکنش به این موضوع در صفحه اجتماعی خود نوشت:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"اخباری امروز منتشر شده که من با سخنانی توهین آمیز لیونل مسی را خطاب کرده ام. این مسائل کاملاً نادرست است و اطمینان می دهم وکیلم برای انجام شکایت علیه مسئولین این شایعه سازی، وارد عمل خواهد شد. من برای تمام همکاران حرفه ای ام احترام قائل هستم و مطمئناً لیونل مسی هم از این قاعده مستثنی نیست."(sm120)
مرتیکه جو سازِ جقاز(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
«محسن چاوشی» یک آلبوم حاضر دیگر برای انتشار دارد. او امروز بالاخره از اسم این آلبوم رونمایی کرد: «چنگیز»
اواخر اسفند یا اردیبهشت سال بعد تاریخ انتشار این آلبوم است.
کجا نوشت ؟نقل قول:
بابازاده