منتقدان عزیز کجان ؟(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
منتقدان عزیز کجان ؟(sm70)
نیومدی رفتن(sm120)
الان یکی یکی از زیر اب میان بالا(sm2)
نمیدونی قرار بوده کدوم فیلمو نقد کنن ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
----
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشبم امین اومد کسی نبود رفت(sm120)
(sm27)
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاوشی» یک آلبوم حاضر دیگر برای انتشار دارد. او امروز بالاخره از اسم این آلبوم رونمایی کرد: «چنگیز»
اواخر اسفند یا اردیبهشت سال بعد تاریخ انتشار این آلبوم است.
بعد از «پاروی بی قایق» و استقبال از آن فکر می کردم کار بعدی محسن واقعا خیلی خیلی باید ویژه و خاص باشد که بتواند ملت را سرحال نگه دارد. بعد از شنیدن «چنگیز» ولی کاملا متقاعد شدم که می شود آلبومی بهتر از «پاروی بی قایق» ساخت و مخاطب را همین طور با خود بالا و بالاتر برد...
ماجرا خیلی جدیه انگار!
البوم جاضر....بعد از شنیدن!!....اواخر اسفند با اردیبهشت!
داره جو میده یا واقعا این طوره؟؟ بعیدم نیست اماده باشه چون فرصت زیادی داشت این مدت (sm55)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 hr · [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
«محسن چاوشی» یک آلبوم حاضر دیگر برای انتشار دارد. او امروز بالاخره از اسم این آلبوم رونمایی کرد: «چنگیز»
اواخر اسفند یا اردیبهشت سال بعد تاریخ انتشار این آلبوم است.
بعد از «پاروی بی قایق» و استقبال از آن فکر می کردم کار بعدی محسن واقعا خیلی خیلی باید ویژه و خاص باشد که بتواند ملت را سرحال نگه دارد. بعد از شنیدن «چنگیز» ولی کاملا متقاعد شدم که می شود آلبومی بهتر از «پاروی بی قایق» ساخت و مخاطب را همین طور با خود بالا و بالاتر برد...
(sm120) چنگیز - هشمت
«یانی» به ایران میآید
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد در نمایشگاه مطبوعات از حضور «یانی» طی ماههای آینده برای اجرا در تهران و کیش خبر داد. پیروز ارجمند مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها درباره سفر اخیر علی ترابی به آمریکا گفت: بنده از سفر ایشان به کشور آمریکا بیاطلاع هستم و از او درخواست ارائه گزارش کردهام که هنوز این گزارش به دست من نرسیده است.
وی در خصوص واگذاری ارکستر ملی به بنیاد رودکی گفت: از آنجایی که بدنه مدیریت اجرایی دفتر موسیقی ارشاد دچار ضعف است، تنها بحث اجرایی ارکستر ملی به بنیاد رودکی واگذار شد.
ارجمند گفت: ارکسترهای ارکستر ملی و ارکستر سمفونیک تهران به دفتر موسیقی ارشاد تعلق دارد.
مدیرکل دفتر موسیقی ارشاد با اشاره به حضور یانی آهنگساز مشهور موسیقی جهان در ایران گفت: ما علاقمند هستیم این گروهها در کشور ما اجرا کنند و اجراهای اخیر مثل کیتارو نشان داد که ما مخاطبان خوبی داریم و اینها تنها کمی از ظرفیتهای دفتر موسیقی ارشاد است.
ارجمند درباره اجرای کنسرت یانی در ایران تأکید کرد: این آهنگساز در ماههای آینده در تهران و کیش اجرا خواهد داشت.
به حامت گفتم کاورو بزن خیلی گشاد بازی دراورد
(sm27)
سالار عقیلی سه آلبوم آماده انتشار دارد (sm2)
:)))))نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادیتور ما پریده
(sm2) چنگیز
آخی خدا رو شکر،بالاخره تونستم وارد بشم.
دورانِ فراموشی پسورد خیلی دردناک بود
چنگیز (sm165)
آهای فرصت کم
آهای راه زیاد
(sm50)
چنگیز(sm54)(sm2)
یه شب خیر سرم رفتم زود بخوابم, اسم آلبوم جدید اومد(sm120)
(sm2)
همینجا چشم به رام بمون
(sm81)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد ماه به ماه یه سری میزنه با 2روز تنبیه نمیشه 6ماه بن ـش کن (sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا سیروان و زانیار بیخیال نمیشن
کار سیروان بازم کاوره :))))
باخت باید احساس فوق العاده ای باشه
(sm2)نقل قول:
از کدوم اهنگ اسمشو کپی کنین
آهنگ کاور کرده
پیش فروشم میکنه
(sm102)
(sm120)ممر شانس اوردی لینکای عکس تو نپریده سایته ریده
الناز دیشب میگفتش از 5روز پیش خریده (sm120)
(sm176)اشترم نیکول امروز میاد
اون گزارش علیه یغما بخاطر اینبود
فهمیده بودن کتابش مجوز گرفته
اشترم اسماعیل خویی چی شد
به صد هزار صنعت هزار آرایهاز ابتدای الفبای فارسی تا…((ی))
چه می توان گفت از دردهای دنیایی ؟
چه می توان گفت از شاخه های بی سایه ؟
کجا نوشته که باید به گریه تن بدهم
به جای شادی و خنده کنار همسایه
کجا نوشته که نان را به خون دل بخورم
کدام سوره و صفحه و یا کدام آیه
خدای من به خدایی خود ترحم کن
به کفر خفته در این حرفهای بی پایه
امیر ارجینی (sm165)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
(sm120)ممر باس دو تا پست بزنی یکی واسه سنتوری یکی هم البوم میزنی یا بزنم