چرت نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرت نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر حسین برا چی اخراج شده؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm54)نقل قول:
من دارم میرم آخر شب میامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نزن بابا هیچ اصولی رو رعایت نمی کنی تو سئو
سنتوری 2؟ فعلا که خبری ازش نیس
(sm21) دیکتاتور
این پست من چی بوده ویرایش ـش کردی مگه منم حرف بد زدم دیشب؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر شده دیشب(sm54)(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی دو کاربر منجر به فحاشی شد مونث های انجمن متواری شدند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیم جونگ-اون
(sm122)
آهان... گفتم من دیشب پسر خوبی بودم (sm120)نقل قول:
ها اینو فهمیدم تو اینو دیدی(sm74)(sm172)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره ی بیچاره تو تالاب انزلی غرق شد(sm81)
شما همیشه خوب تشریف دارید (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در من نویدِ جنگِ غم انگیزِ دیگریست
در چشم هام جراتِ چنگیز دیگریست
جنگِ میان ما دو نفر کشته می دهد
وقتی که دستهات گلاویز دیگریست
امید صباغ نو(sm50)
آهان از این نظر پرسیید چه خبر شده؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی بوده ؟ (sm120)نقل قول:
(sm74)(sm54)(sm25)(sm172)نقل قول:
برو عمو... (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصاویر همچین تکان دهنده نیستنا (sm172)نقل قول:
(sm165)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه تو سنگدلی بر همه اشکاره(sm120)نقل قول:
"پیش بینی ما این است که به دلیل اینکه آب بسیار سرد و بدن قایقران بعد از ۱۵۰۰ متر پارو زدن قطعا گرم بوده و نیروهای امدادی پشتیبان نیز هیچ گونه حرکتی از او ندیدند و کمتر از ۲۰ ثانیه به او رسیدند احتمالا بعد از واژگونی قایق، مرحومه سنکوپ کرده است و این نشان می دهد که قطعا دلیل فوت غرق شدگی نیست."(sm77)(sm74)
چنگیز (sm50)
(sm172)
من یه چنگیز , تو دل انگیز(sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دیشب خیلی خندیدمنقل قول:
میگم برا خرید البوم هی میریم میگیم عاقا چنگیز محسن اومده ؟ فروشنده هم میگه نه هنوز تو شورتشه (sm2)
سیروان (sm2)
به دلم افتاده بود کاوره (sm2)
عزیزم خودت میدونی ...
چندین سال زخم می خوری ، درد می کشی ، حرف میشنوی ، متهم میشی ،با جوون و دل رفاقت می کنی وتهش برگ زرد میبینی ، می فهمی ، درک می کنی و درد می کشی(sm50)
تا اینکه " چنگیز " رو متولد می کنی تا جواب همه این ها رو بدی.این مدعیان در طلبش بی خبرانند
فک کنم با یه البوم عاصی طرفیم
پر عربده
امیر احمدو و acsرو از بن در بیار (sm50)اختلاف نظر داشتن (sm50)
بن شدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن لق زنده ای ؟
ممر برا تبریکی که گفتم به جا قلب میخواستم از اینا بذارم نداشت (sm3)
(sm2)
اخه کدومامون درست حرف میزنیم که اون دوتا درست صحبت کنن ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جریان نیستم چی میگی اصلا (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پر از (هی)نقل قول:
4 تا شعر این به اون گفت 4 تا اون به ایننقل قول:
دخترای فروم هم فک نکنم موشکلی داشته باشن چون از این حرفا زیاد زده میشه ولی نثار افراد خارج از فروم میشه معمولا(sm70)
هنوز عرق پارو خشک نشده اخه (sm172)
چرا مارو تو این وضعیت قرار میده (sm25)