اوه همه درایوا تا حلقشون پره که . خرید یک هارد شدید پیشنهاد میشه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اوه همه درایوا تا حلقشون پره که . خرید یک هارد شدید پیشنهاد میشه (sm2)
به تو چه فوزول(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی حدود 86 گیگ برنامه نصب کردی . من موندم ویندوزت چهجوری بالا میاد (sm2)
کی با تو بود (sm89)هر وقت گفتن خاک انداز تو خودتو پیش انداز (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمتر از 13 ثانیه شروع به کار میکنم !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm173)
این تصاویر زمینه هم طوسی بود شده صورتی کم رنگ چه کنم
به تصویر زمینه و رنگاش دسترسی نداده میگه اکتیو کن اول
تصاویر زمینه تو نت
(sm81)یکی بیاد برای این دیس پی سی راه حل بده لاشیا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) این هاردو نمیشه کاریش کرد. شما احتمالا" دانلود زیاد انجام میدی . یه هارد با ظرفیت بالا مثلا" 4T بگیر بنداز کنار این . ویندوز و رو اون نصب کن درایو c رو هم چون برنامه زیاد نصب میکنی 500g بزن خیالت راحت شه. البته باید ببخشید فوزولی میکنم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو الان از پایین اون زرده رو میزنی دیس پی سی میاد ؟!
اره
- (sm2)
امکان نداره
- (sm98)
(sm89)
اقا این خودش هی داره اپدیت میکنه چیکار کنم
(sm2)نرم افزار عکسش کجاس یکی هس باز میکنی مث اونی میاد که فول اسکرینه تو وین 8.1 و امثالهم یه نرم افزار دیفالت معمولی نداره
- (sm2)
داره من دیشب باهاش کار کردم یه خورده فقط نمیدونم کجا بود(sm120)
نخند بچت دلقک میشه
تو 10 دیگه نمیشه اتو اپدیت و غیر فعال کرد. سیاست جدید مایکروسافته برادرنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل دانلود و نصبش الان توصیه میشه یا نه؟(sm59)
نقل قول:
- (sm30)
اره عالیه(sm81)
همین نسخه رو میگمانقل قول:
(sm242)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نسخه با نسخه نهایی فرقی نمیکنه فقط الان اکتیو نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
(sm2) ینی میشه الی دوباره وین عوض کنه ..
100% فک کنم کم کم داره دلشو میزنه 10 (sm2)
الان اینی که p30download گذاشته جریانش چیه کدوم بهتره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکتیو نشه احتمال به گا رفتن هست؟
من منتظرم ویژوال استدیو هم بیاد باهاش بعد بنصبم ..
7 روز با فاصله اونم مباد ..
(sm50)
من اصلا" منتظرش نیستم (sm2) فقط 8.1
همونه اون یکی زودتر لو رفته بود این یکی رسمی اومد با نسخه های دیگشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکتیو میشه دیگه امروز نه فردا بی اکتیو نمیمونه که ویندوز
(sm2)بیا اقا باورتون نمیشه نداره بجان خودم
پی سی دانلود نگیرید نسخه pro نذاشته ..