نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه متاسفانه :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه متاسفانه :دی
این یه برنامه صوتی که میشه باهاش 320 اصل از قلابی تشخیص داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا برو کامنت های منو با موزیک وا رو بخون از صفحه دوم به بعد شاید به دردت بخوره همش چند تا کامنته
دیده بودم صحبتاتون رونقل قول:
قبلا همینجا راجع به کیفیت و فرمتها بحث میکردیم پوریا معرفی کرده بودش اما من تجربه استفاده و کار کردن باهاش را ندارم
خیلی سادست فقط کافیه اون اهنگ برداری پرتش کنی تو برنامه همین
فقط من خودم نمیدونم از کجا باید فهمید که فایل قلابی
از MusicVA مگه سوال نکردی حسین جان؟نقل قول:
گفت باید خودت بیشتر با برنامه کار کنی تا متوجه بشی
از پوریا سوال کن اون بهتر میتونه راهنماییت کنه چون من که تا حالا اصلا با این نرم افزار کار نکردم و چیزی ازش سر در نمیارم (:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون پیمان جان (sm127)(sm93)
فعلا خداحافظ
نقل قول:
خواهش میکنم ، معذرت که نتونستم کمکی کنم
به سلامت .. خداحافظ (sm19)(sm176)
خواهش میکنم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی امضات خیلی قشنگه (sm127)
خیلی ممنون عزیز (sm127)نقل قول:
تازه پیداش کردم مال کنسرت نوروز سال 90 تو دبی
احساس میکنم تو ویدیو تغییرات گسترده ای اتفاق افتاده چون قبل کریسمس اونگ گفت تا چند روز میاد الان کم مونده بشه یه ماه پس این یعنی ویدیو تغییرات زیادی داشته
آره احتمال زیاد مورد پسند شادمهر نبوده و تایید نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنظرم کار خوبی از اب درنمیاد
کارهایی خوب میشن که جز شعر مابقی کارها رو خوده استاد انجام بده
دیگه بچه داری و هزار و یک مشغله دیگه کم کم دارم برای استاد نگران میشم با این کارهاش که به هر طریقی هست حتما باید 2..3 ماه یک بار یک ویدیو و سینگل بده بیرون.
اتفاقا شک نکن کار خوبی میشه.شاید سبک آهنگ ی جوری باشه ک همه پسند نباشه ولی مطمئن باش شادمهر الکی ی کاریو ویدئو نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عکس ویدئو میشه فهمید که کار کاره شادی نیست احتمال زیاد ی کار ترنس تو مایه های معروف یا حالم عوض میشه هست
(sm70)
فک میکنی 7بهمن بیاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسات جون عکس بچته؟؟ خدا حفطش کنه واست..خبری از ویدئو نداری
فکر کنم خودشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس متعلق به آهنگ مثل مجسمه یراحیه
خب بهتر..چون کارای زیگورات زیاد جالب نیست..امیدوارم کارگردان کار سینارت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm10)
خبری ندارم
اتفاقا زیگوراته ولی این عکس یراحیه
2 روز تا تولد سلطان پاپ
نگاهی به آثارش از ابتدا تا به الان می کنم می بینم که هرکدام دنیای خودش را دار ... !بی آنکه هرکدام در دیگری ورودی داشته باشد ، همه نو هستند و گوش نواز ... !او از معدود کسانیست که در این موسیقی از تکرار و کهنه بودن هراس دارد ... !دلش اجازه نمی دهد که مخاطبینش در آثارش به تکرار برسند و اورا پس بزنند ... !همیشه حرفی جدی و استوار برای گفتن دارد ، این گفته را در جستجوی آثارش به آسانی تایید می کنید ... !طوری ملودی سرایی می کند که همه را غافل گیر می کند ... !یعنی آنکه هیچکس نمی تواند پیش بینی کند آهنگ بعدی او چه سبک و سیاقی را دنبال می کند ... !این جملات فقط کمی از هنرش بود که تا حد کمی در کلام گنجید ... !
به به قدم نو رسیده مبارک . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بد شد..ویدئو معروف و خراب کرده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم ببینم در مورد بلندگوهای تلویزیون که بهش سینما خانگی میگن هم سررشته داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حدودی اره ، سوالی داری عنوان کن عزیز در حد اطلاعاتم بتونم راهنماییت میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چند تا مدلشو معرفی کننقل قول:
کدوماش کیفیت صداش بهتره
سینما خانگی؟؟نقل قول:
اگه سینما خانواده 3ِD باشه خیلی عالی میشه شاهرخ جاننقل قول:
مخصوصا Flac گوش کنی صدا رو تا آخر ببری بالا
صدای 3D اصلا آسیبی هم به گوش نمی رسونه
LG باشه
آره دیگهنقل قول:
همونکه به تلویزیون وصل میکنن
تلویزیونش موجوده (سامسونگ)
شاهرخ جان lg باشه بهتره هانقل قول:
نوشته اصلی توسط shah rokh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بودجه رو بگو لطفانقل قول:
کاربرد چیه؟ سینمایی یا موسیقی یا هر دو
پلیر هم میخوای یا فقط باند و ساب و آمپلی؟
نقل قول:
ممنونم حسین جان (sm10)نقل قول:
فکر نکنم تی وی ما 3d باشه
تی وی سامسونگه