الان به نظرت دان کنم یا نه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ایرانسل 1 ساعته میگیرم(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان به نظرت دان کنم یا نه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ایرانسل 1 ساعته میگیرم(sm59)
اون وقت هی بگو 10 خوبه(sm30)
(sm88)نصب اینستالیشنش فقط 5 دقیقه طول کشید انگاری داشتم نرم افزاری معمولی نصب میکردم
چرا گذاشته زر نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجله نداری صبر کن این 10 روزم مشکل ما فقط همین اکتیوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با فلش نصبیدی یا dvdنقل قول:
\ همون منتظر بمونم بهترهنقل قول:
فلشنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
الی دیشب گفتم یه فیلم جنایی رازآلود خیلی خفن معرفی کن !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطوری هم میشه :l
Joe Satriani - Shockwave Supernova(sm171)
نبودم کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی به ذهنم نمیرسه الان (sm50)
یوزر پس eset 90 روزه بدین
این برنامه رو من استفاده میکنم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فیلم میخوام در حد seven و fight club و gone girl و... که هم جنایی باشه هم حسابی ذهن رو درگیر کنه (sm178)
American History X
اها پس قدیمی موردی نداره اینو ببین
(sm50)
یه برنامه نصب کردم دیگه یوزر \س نمیخواد خودش ا\دیت میشهنقل قول:
از سافت گذر بگیری کرک شده س خودش ..
این وضوح نوشتار واقن عیب بزرگیه ها چطو نتونستن همینو اوکی کنن رو 100 میذاری ریز میشه رو 125 میذاری یجای دیگه محو میشه
---------
کرک کنی انتی ویروس دچار مشکل میشه
ای دمت گرم این سینجول که فقط ریده
این کرکو بزن دیگه اصلا یوزر پس نمیخواد
گوه نخور گذاشتم برات دیگه ..نقل قول:
با این همه ادعا یه آنتی ویروس بلد نیس نصب کنه ..
(sm27)
قهر کرد (sm2)
- (sm2)
این سریال رو کسی دیده ؟؟ خوبه ؟؟
اره نمیبینی امتیازشو
باو روز عیده ناسلامتی ! چرا انقدر اعصاب تخمی هستین (sm2)نقل قول:
- (sm70)
توام که عاشقی ادم نمیتونه بت اعتماد کنه دو تا سوال کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
هر کی این مشکل دیس پی سی رو حل کنه هزارتا ارسال جایزه
(sm70) چیه مشکلنقل قول: