شنیدن صدای باب جان چقدر دلنشینه(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
شنیدن صدای باب جان چقدر دلنشینه(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند تا اونجایی که شنیدم اهنگ دل من رو اول عمام رام خونده اونو نداری؟! @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم که هر وقت که ما رو . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین باره داری باب دیلن گوش میدی !؟ (sm50)
بلا خره چی کار کردی !؟ ایمیج گرفتی یا flac !؟
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین بار نه! اما خب هیچ وقت خیلی سمت موسیقی خارجی نرفتم و ب لطف تو ومخصوصا رسول با آرتیست و آثار درست حسابی آشنا شدم و آرشیو جمع می کنم و گوش می دمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمیج گرفتم که باهمون برنامه فوبار2000 راحت پلی می کنم
به خ...دای الکی ... (sm50)
وینستون قرمز ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شاهین لایو اینستاگرام