هیچکدومتون همچین ادمایی نیستین.. حتما سو تفاهم بوده.. ی جا کار بیخ پیدا کرده
حالام این پستتو پاک کن.. باز حوصله بحث و اینا نیست(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچکدومتون همچین ادمایی نیستین.. حتما سو تفاهم بوده.. ی جا کار بیخ پیدا کرده
حالام این پستتو پاک کن.. باز حوصله بحث و اینا نیست(sm127)
در ضمن اینجوری هوس رو میکنن نه اینجوری (حوس)(sm2)
پوریا کجا رفتی عزیزکم(sm120)
نامردا یهو همه با هم رفتن(sm2)
هوس کردم برم یه جای دور و...یه جای بی صدا و سوت و کور و
برم جایی که آدما نباشن...می خوام برم،بریدم،آخراشم
هوس کردم نشه دیگه دلم تنگ...بشم کور و کر و دیوونه و منگ
هوس کردم برم یه جا که هر شب...بریزه روی گونَم سیلِ اشکم(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با عشق(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با دلتنگی(sm127)(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] برای یادآوری (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرســــــــــــــــــــــ ـــــی (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
اععععععععععع نویـــــــــــــد اومد(sm135)(sm79)