دیدی ای دل غم یار دگر بار چه کرد
چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد (sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیدی ای دل غم یار دگر بار چه کرد
چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد (sm181)
مکن به چشم حقارت نگاه در من مست
که آبروی شریعت بدین قدر نرود(sm181)
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر
وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد ...(sm181)
اگه عکساتو میبوسم ... ببخشید (sm181)
هنوزم همون بود ... (sm181)
چقدر زود گذشتن همین چند قدم هم ... (sm181)
اپدیت کل سرعتمرو گرفته چیکار کنم؟
دعا کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت مولانا ...
بمون کنار من تقاصتو ازم بگیر
بمون کنار من کنار آخرین اسیر
منو بکش ولی ,
برای عشقمون بمیر
تقدیم به حضرت مولانا ...
(sm169)
زمستون به روي شهر موندگاره (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آنجایی که خیلیها نسخهٔ قبلیِ ویدیو را با کیفیت پایین و از جاهای غیر معتبر دیدند، مجبور شدیم موزیک ویدیو "حسِ خوبی" شادمهر عقیلی عزیز را کمی زودتر از آنچه اعلام کرده بودیم برای شما پخش کنیم. امیدواریم که لذت ببرید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
این ویدیو را تقدیم میکنیم به تمام کسانی که در شلوغی و هیاهوی عصرِ ماشینی هنوز بهانهای هستند برای عاشقی.
(sm2)
(sm169)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
عبضی
(sm169)
داره شنا میره برا کنسرت (sm2)
داره از فرید احمدی طرفداری میکنه (sm2)
(sm169)
اقا سی دی میزاریم تو درایو از کجا باید بیاریمش تو دیس پی سی که نیست
- (sm77)
(sm172) کیست مرا یاری کند
اینطور که پیداست کلی مشکل داره؟
همین جا اعلام میکنم غلط کردم ویندوز 10 ریختم (sm120)
به هیچ عنوان بدرد نمیخوره حتی اگه اکتیو بشه
برم سون بنصبم(sm155)
(sm2)
بایستی راه حل داشته باشه اخه من مشابه اینا رو تو ویندوزای قبلی دیدم مثا همین وضوح نوشته ها یه سون زیر دستم بود میذاشتم رو 100 درصد که توصیه شده بود نوشته ها ریز میشد بزرگتر میکردی گیر میداد حالا اینجا گیر نمیده منتهی وقتی این ور اون ور میری نوشته ها محو نشون داده میشن و الا گذاشتم رو 125 همون حالت نرمال داره اندازه فونتها برامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرچ میزنم میبینم که همین مشکلو با 8.1 خیلیها داشتن ! در صورتیکه من تو 8.1 این مشکلو نداشتم
یا این مساله مای کامپیوتر از پایین هنوز کسی نتونسته تو سون حلش کنه در صورتیکه من تو 8.1 بصورت پیشفرض درست بود
حتما همینطوره من این مشکلاتو نداشتم کلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)موشکلات تا به اینجا
مهم ترینش وضوح فونتها
مای کامپیوتر یا همون دیس پی سی
- فک کنم با اکتیو کردن درس شه (sm1)
اقا 8.1 کدوم رو نصب کنم خوبه؟
الی صبح تا حالا مخش داره سوت میکشه (sm51)
همه ویندوزا proنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد عجول نباش دو روز بگذره عادت میکنی
بابا الان سی دی میخام بریزم تو هارد چجوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
pro من دارم مشکلی ندارهنقل قول:
خب ببین اون ترتیب نمایش درایوات چجوریه یه کلیک راستی چیزی درایو سی دیو نشون میدهنقل قول:
این شد مشکل میخوای بری وین عوض کنی ! مث این دخترا که دنبال جنس صورتین پیدا نمیکنن میگن به درد نمیخوره
(sm2)
الان که مثلا رو 125 گذاشتم اوکی هستش اینجور جاها نوشته ها محو میشن
بخواد مشکل داشته باشه برای منم نمیومد یا همونی که گفتم یا دیوایستو نشناخته که اونم راه داره
الی نقاشی میکنی(sm70)
هارد 500 جوابتو میده؟(sm70)
درایو رو نشناخته چکار کنمنقل قول: