نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکولایزرشم تنظیم کنی فعلا بهترین کیفیتو من دیدم به این پخش کننده ها ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکولایزرشم تنظیم کنی فعلا بهترین کیفیتو من دیدم به این پخش کننده ها ..
دست خر بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نمیاره برا من.. اسمش چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
github-cloud?
این که بخوای بهترین کیفیت صدا رو داشته باشی باید یه کارت صدای درست و حسابی و یه اسکیپر خفن داشته باشی البته پلیر هم مد نظر باید داشت این رو گذاشتم دل بشه(sm50)نقل قول:
ولی میگه رابه ی ناشناسا
ارابه نمیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسا آپلود کنم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنگ زده هم چندجاش ترانه ش گولاخه .. (sm74)
به هر سمتی برم پوچه .. (sm88)