نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی می کنی با من !؟ (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی می کنی با من !؟ (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی میگم.
نقل قول:
عجب !
خیلی هم خوب و جالب ! (sm19)
من که 1371 !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامت باشی و سربلند. به دوستی با جوانها میبالم.
احتمالا همون نسخه بى بى سى هست و پرسانسورنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فداتون زنده بادنقل قول:
احترام و ارادتم بهت دوچندان شد رسول جان(sm10)نقل قول:
ساسان و صابر کنسرت الکی محسن رو دارید ؟
1368 (sm81) منم پیر شدم
بلزن قدش همسنیمنقل قول:
من 71/3/26
نه لیسانس گرفتم هنو نه خدمت رفتم (sm81)(sm50)تو چطور مرشد ؟