بیا تا گریه کنم سر اومده صبرم (sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا تا گریه کنم سر اومده صبرم (sm181)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ایران کپی کردن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو خدمتم بودم امضا جعل میکردم به اسم فرمانده خودم به خودم تو شهری میدادم (sm2)
دلت نخواسته منو ... نگو که مجبوری (sm181)
دوستت دارم میدونی آخه خیلی مهربونی ...(sm135) (sm181)
قیافه رو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
تو حق نداری ...
حق من این نبود ... (sm181)
همیشه وقتی باید بمونی
میراری میری ... (sm181)
روز برگشتن تو روز آزادی من
امیر ارجینی (sm1)
بیا این زندون آوارش کن (sm181)
عبدالمالکی بازیا . افرین منم هستم(sm59)
دورت بگردم درمون دردم (sm121)
دل به زلفت سپردم رفتم
ور به زنجیر کردم و رفتمچون غمت جمله قسمت من شد
غم تو جمله خوردم و رفتمگر ترا بود زحمتی از من
زحمت خویش بردم ورفتمتاترا دیدم و ندادم جان
والله از زیستن پشیمانم
(sm27)
(sm50)
الکی پلی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط عاشق اینم عمری از خدا بگیرم
انقدر زنده بمونم تا به جای تو بمیرم..
(sm50)
من فقط عاشق اینم
وقتی از همه کلافه م
بشینم یه گوشه ی دنج
موهای تو رو ببافم...
عاشق اون لحظه ام که
پشت پنجره بشینم
حواست به من نباشه
دزدکی تو رو ببینم...
(sm50)
03 Bikhial (sm50)
اشکایی که بی هوا رو گونه هام میریزه
قلبی که از همه ی خاطره هات لبریزه
دلی که میخواد بمونه تنی که باید بره
حرفی که تو دلمه اما ندونی بهتره (sm50)
بیخیال حرفایی که تو دلم جا مونده
بی خیال قلبی که این همه تنها مونده
آخه دنیای تو دنیای دلای سنگیه
واسه تو فرقی نداره دل من چه رنگیه
مثه تنهایی میمونه با تو همسفر شدن
توی شهر عاشقی بی خودی در به در شدن
حال و روزمو ببین تا که نگی تنها رفت
اهل عشق و عاشقی نبود و بی پروا رفت (sm50)
(sm50)
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب امتحان کردم دانلود میشد ولی نکردم الان هر کاری میکنم دانلود نمیشه
همین الان خودت امتحان کردی ببینی دل میشه یا نه (sm169)
از من همین الان دانلود میشه. اون عکسو همین الان گرفتم. از نت هست بی شکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مثل موشک دانلود میکنه (sm50)
چشات از جنس مرغوب
چقدر حال چشات خوبه (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کردی(sm89)میگم دانلود نمیشه دیوث(sm89)
لینک نمی(sm56)ده (sm2)
کیا موافقن محمود دیگه زر نزنه؟ (sm2)
كاش میمردم و دوباره زنده میشدم و میدیدم كه هیچ كس دور خانه اش دیوار نكشیده است. (فروغ فرخزاد)
خو دیوث از تو دان نمیشه از من که میشه . این یعنی لینکا سالمه نت تو داغونه (sm2)نقل قول:
(sm2)
- (sm30)
(sm2)
نگا تورو خدا چطور به دوربین نگاه کرده خایه مال یعنی من احساس هم دردی دارم (sm2)
میگن برا موزیک ویدیوش این کارو کرده
دموی یکی از احساسی ترین کارای البوم جدید که اوایل مرداد پخش میشه
(sm50)
تصویر لبخند تورو رو بوم شب رج میزنمــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ (sm50)
چه کسی رزی لارسن را کشته است ؟؟؟ (sm50)