(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تو !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که میگفتی احمدوندو میذاره چی شد پس؟(sm70)
من کی گفتم ؟(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس نکنه من گفتم؟؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه دو تا آهنگ که 40 هزار تا نمیدن (sm77)
اونجا شبیه مزایده شده ، آهنگ رو تولید میکنن بعد پیشنهاد میدن به آرمین (sm120) چون میدونن احمقه(sm2)
اونجا فقط دنبال اینن که کار دیده بشه ، میدونم که دارم میگم
به همون روش سنتی 20 سال پیش کار میکنن (sm120)
حالا هم خری پولدار به نام آراز پیدا شده و دارن ازش سواری میگیرن
بازم میگم خبرم درست بود (sm120)
کی گذاشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نگفتی شرکت پخش خودش البومو داده به رادیو؟!
من میگفتم رادیو نمیاد البومو همون روز پخش کنه شرکت هم برا همین البومو داده به رادیو که با هماهنگی اونا پخش شه البوم ولی احسان میگفت نه این طور نیست
حالیت نیست(sm70) یه چی میپرونی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونی پول چه کار میکنه
ریدی ماله نکش(sm70)(sm2)نقل قول:
(sm27)