(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)
دقت نمیکنی ها اگه منظورت با حرف من بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم اعترافو بزاره بقیه رو قلب من بزاره قلب من هم کار استاد وحید بود نه شادمهر
یعنی دیگه همه کار پویان باشه هم برای من مهم نیست
موسیقی که خسته کننده نمیشه موسیقی شادمهره
چرت و پرتایی که وحید و دارو دسته دارن میسازن یک هفته هم تاریخ مصرفشون طول نمیکشه
الان دارین سرنوشت رو گوش میکنید واقعا؟ این دیگه شاهکار وحید بود
بدت نیاد ولی هنوزم دارم گوشش میدم البته بیشتر واسه خود شادمهر نه آهنگش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرنوشت از کل کارایی ک وحید پویان ساخته بود ی لول بالاتر بود
سرنوشت من الان گوش نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مساله چیز دیگه ستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اشکالی داره یکی مثل دوستمون مسعود همچنان داره سرنوشت رو گوش میده.
من تو ماشینم سرنوشت که خوبه ، تنهاییام و تکرارم نکن و ادامه میدمت رو هر روز میگوشم.
مهم این هست که با این اهنگهای شادمهر عزیزم ارتباط برقرار کردم و دارم لذتش رو میبرم.
هیچ وقت هم کاری نداشتم به اینکه کی ملودی رو ساخته و کی تنظیم کرده.
چرا خیلی دوست دارم شادمهر دوباره مثل گذشته دست به ساز بشه و تنظیم کنه، کما اینکه تو البوم تجربه کن چندین ساز رو خودش زده تو اهنگها
ولی خوب ظاهرا هنرمند مورد علاقمون فعلا اینجوری بوده تصمیمش
تو کنسرت تفلیس هم من خودم حضور داشتم
اونجا هم عنوان کرد با تیمی که داره کار میکنه مشکلی نداره و راضیه از شرایطش
آره سرنوشت خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اشکال داره ما موزیک خود شادمهرو دوس داریم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]