(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm120)اشترم ولکه
(sm169)
(sm59)کرک شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
حتما ببینین
یکی یه وی پی ان بده سریع لازم دارم
وی پی ان بدین دیوثا (sm89)
کریو برات کار میکنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو مي بيني ؟
حتي افتخار ميكنم به اشتباهام
(sm50)
حدسم درس بود این شکل وضوح تصویر برای مانیتورایی که فول اچ دی ان
یعنی اینم بلد نبودی (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیو بلد نبودم اسکل راه حل نداده کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
چش هیز برو از رفیقای مهندست این موشکل منو جویا شو راه حلشو پیدا کنی نماز رمضون بعدیت با من
مشکلت چیه عزیزم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وین 10 بیلد 10240 نصبیدم چون مانیتورم فوله وقتی میذاری رو 100 درصد وضوح که توصیه شدس نوشته ها وب ریز میشن میذاری رو 125 درس میشه ولی باز تصاویر نرم افزارا ستینگ سیستم نوشته هاش محو میشه یکمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کسی رزی لارسن را کشته است ؟؟ (sm50)
می پرسم برات فرزندمنقل قول:
حیف الان نصب نکردم وگرنه 3 سوت ردیفش میکردم (sm120)نقل قول:
(sm120)یکم اوضاع بهتر شد این وضوح تصویر رو میگم
(sm50)
2 روزه گیر کردی رو این وضوح تصویر (sm70) برو تو تنظیمات همون جاهاست باید پیدابشهنقل قول:
تازه بعداز 2 روز میگه اوضاع بهتر شده انگار بمب ترکیده (sm2)
(sm120)همچنان تو کف ماشین حساب
(sm70)وضوح تصویر عمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تو میگی من با کوله باری از تجربه اینجا نشستم تنظیمات نمیتونم درس کنم (sm120)
اگه بلد بودی که 3 سوت درستش میکردی (sm120) چند روز میبره دستت روان بشه (sm120)نقل قول:
(sm50)به نظرم اصن ایراد از ما نیس شاید باس گرافیکم خودشو اپ کنه واسه وین 10 نمیدونم والا
ویندوز نصب کردی گرافیک شناخت ؟ یا درایور نصب کردی ؟ گرافیکت چنده ؟
به همون یاران میگفتی ببینی واسه اون اوکیه یا کلا مشکل داره
(sm50)
تو بارون که رفتی (sm50)
سلام بچه ها من تو km player ye مشکلی دارم هر فیلمی که توش میزارم بالاش مینویسه is in adversiting و فیلممو اجرا نمیکنه
(sm50)
ویندوز عوض کن یا پاک کن دوباره نصب کن یا اصلا نصب نکن مدیا کلاسیک نصب کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبم زیرو رو شد (sm50)
یه بغض شکسته رفیق گلوم شد ...
صبر کن
صبر کن ای عشق آتشین من ای عشق تو میراث فرداها صبر کن(sm50)
طاقت بیار
تو بارون که رفتي - شبم زير و رو شد
يه بغض شکسته - رفيق گلوه شد
تو بارون که رفتي - دل باغچه پژمرد
تمام وجودم - توي آينه خط خورد
هنوز وقتي بارون - تو کوچه مي باره
دلم غصه داره - دلم بي قراره
نه شب عاشقانه است - نه رويا قشنگه
دلم بي تو خونه - دلم بي تو تنگه
يه شب زير بارون - که چشمم به راهه
مي بينم که کوچه - پر نور ماهه
تو ماه مني که - تو بارون رسيدي