چیز خوبی تشریف داره احسان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چیز خوبی تشریف داره احسان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فقط یه کاری میکنیم گولمونُ بخوری گولت نمیزنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تولدت مبارک مردک خراب(sm10)(sm120)
خوب شدی بگو من بیام به من سرایت نکنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
فداي سرت عزيزم تنت سلامت باشه (sm127)
صابر اينو گفت؟ كشتمش (sm39)
ممنون سر ساقی سلامت (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار من برم پیشش منو ندیده از دنیا نره بعد بکشش (sm70)
سالهاست كه معني اين را نفهميدم:
رفت و آمد ؟
يا
آمد و رفت؟
آدمها مي روند كه برگردند ،
يا مي آيند كه بروند؟!!!
نقل قول:
پس بي زحمت تا اونجا رفتي خودت زحمتشو بكش (sm2)
بی تابم و دل بیقرار بارون تو هم با من ببار بارون ببار
هم پرسه ی خاطره هام کنار دلواپسی هام بارون ببار (sm81)
كاروان صابر اينا ميره مكه
تو طواف بهشون ميگن بگيد گ لبيك لبيك لا شريك لك لبيك"
صابر اينا ميگن ما شعار خارجي سرمون ني؛
" سقاي دشت كربلا ابر فرض ابر فرض..."