سرنوشت تو ملودی های پویان بهترین بود به نظر منم. قابلیت گوش دادن داره(sm70) منم هر از چندگاهی گوش میدم.
ولی خب به قول معروف این کجا و آن کجا!!! من که دیگه قبول کردم شادمهر خودشو کشیده کنار..
فعلا میشینیم تماشا میکنیم ببینیم قرار بعدِ آلبوم چی کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سرنوشت تو ملودی های پویان بهترین بود به نظر منم. قابلیت گوش دادن داره(sm70) منم هر از چندگاهی گوش میدم.
ولی خب به قول معروف این کجا و آن کجا!!! من که دیگه قبول کردم شادمهر خودشو کشیده کنار..
فعلا میشینیم تماشا میکنیم ببینیم قرار بعدِ آلبوم چی کنه
منم دقیقا منتظر بعد البوممنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما بعضی حرفا و حرکات برام خیلی عجیبه
تو فروم خود شادمهر اگه از موسیقی شادمهر حرف بزنی بعضیا بدشون میاد
میگن باید از اساتید تجربه گران حرف بزنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت دیگه تدوین جدید پاپ کرن
واااقعااااا(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداروشکر که عضو نیستم وگرنه...(sm178)
(sm50)Tars
نه غریبم نه یه دشمن نه تو این خونه اسیری
این قسمت اهنگ به هرچی میارزه صدای شادمهر دیوانه کنندست
نمیدونم والا شادمهر خدارو شکر زندگی به این خوبی داره، همه چی روی روال، از زندگیش لذت میبره...یعنی انقد انگیزه و وقت نداره دو ساعت، نه حالاااا یه ساعت از ۲۴ ساعتو بذاره پای تنظیم یا ملودی؟!؟! خیییلی دوس دارم از زبون خودش دلیل این حرکتشو بدونم. دوس دارم بدونم ته دلش چیه کسی که انقد رو موزیکش حساس بود باید بیاد همچین کاری کنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم به اینکه فقط یه استراحت کاری بوده باشه!
راوی قاطی کرد(sm30)نقل قول:
گیتار روز سرد
بانوازندگی شادمهر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)