میلاد از این به بعد سلام یادت نره (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد از این به بعد سلام یادت نره (sm2)
نه!!! ى دوره کوتاهى دى وى ديشو واسه فروش رو سايت گذاشته بود که بدلايلى که ما مى دونيم فروششو برداشت و متاسفانه جايي هم پخش نشد، الانم فقط يه اجرا تصويرى تو فروشگاهش هست که مربوط ب nbe هلنده که طبق معمول بدست ما نرسيده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) چقدر جوون مشابه و الاحوال داره اینجا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم شهری ! (sm19)
بهترین کار رو کردی و می کنی !
خدمت رو تا جایی که راه داره باید لفت داد !
اونروز تو اخبار میگفت اونایی که بیشتر از 8 سال غیبت خدمت داشتند میتونن به صورت نقدی و قسطی خدمت رو بخرن و بهشون کارت پایان خدمت میدیمنقل قول:
واسه اونایی که زیر 8 سال غیبت داشتن چه جوریه ؟ میشه خرید ؟
من باید پاییز 97 برم خدمت
ینی حاضرم تو رستوران روزی دو شیفت کار کنم شده تا چند سال قسط بدم ولی نرم تو این حکومت سربازی
(sm50)چشمام درد میکنه وقتی پای کامپیوتر میشینم
به نظرِ من که به خاطرِ محافظه کاری یِ محسن که نه خواست مثله شاهین داستانش بیخ پیدا کنه کنسرت ضبطِ آلبومِ 13.8 هیچ جا پخش نه شد .
چون مَردم موسیقی گوش نمیدن ولی شو (Show) نگاه می کنن و خیلی بیش تر سر و صدا می شد .
توام هفتادویکی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته دهه هفتادیم ولی خلق و خوی دهه شصتیارو دارم.
نمیشه زیر 8 سال غیبت خرید (sm50)
آشنا هم دارم که تو شهر خودم بندازن ولی اصلا از خدمت خوشم نمیاد
تير ماهى(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تيرماهى يعنى ک ي ر شده روزگار(sm50)
کاش زودتر مى رفتى الانم برى دگه فايده نداره و بمون تا بخرى!!نقل قول:
سربازى و مخصوصا اثرات بعدش آدمو روانى مى کنه!