شرت فقط شرت حسین ... (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
شرت فقط شرت حسین ... (sm132)
واسه دختره پشت فرمون مشتمو چند بار باز و بسته كردم... يعني راهنمات روشن مونده...
شيشه رو داده پايين ميگه: برو پس*توناي عمتو بگير...
وحشين بقرآن ملت !!!
منم آدمم
منم دلم ميخواد پست غمگين بذارم
ولي نميدونم چرا خندم ميگيره...(sm2)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی ماشین! یه نیسان مالید به ماشینم نامرد!!! ترکوندااا
حالا ماشینت چشه؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي خسارت ديد؟(sm74)
(sm74) نــــــــــــه... صـــــــــابرم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خیلینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی رنگ در آوردمش ولی به دلم نمیشینه میخوام بدم رنگش کنه!(sm81)
من کلا رو ماشین خیلی حساسم وقتی میخوره کلا اعصابم داغونه!
فقط خواستم بگم نگران نباش ، ما کارمونو بلدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکشتیش؟ (sm138) ماشینت چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستم هیدرولیکش داره اذیت میکنه... روغن هیدرولیک خالی کرده بود طرف گفت این شیلنگ سوراخ شده... فردا پمپ هیدرولیک به کل از کار افتاد بازش کردم نسوخته بود فقط سرویسش کرد درست شد دیروزم باهاش اومدیم کرج حالا باز دیدم زیر ماشین روغن ریخته (sm178)
با تک تک سلولای بدنم درکت میکنم (sm178)نقل قول: