اینجا یا متولد 69 هستن یا 71 (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا یا متولد 69 هستن یا 71 (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو به ما ها نچسبون(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند(sm19)
خوش بحال دهه هشتادی ها به بالا
اصلا سختی هایی که ما کشیدیم نمی تونن درک کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دگه با بيست و هفت هشت سال سن خدمت رفتن سخته و فکر کن از ى بچه بيس و يکى دوسال حرف بخوره ادم خيلى سنگينه
71.5.25نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد از این به بعد رییس ماییم (sm59)
صحيح است اوس صابر(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
23 اسفند 68
لب مرزى حميد
شیش روز شناسنامه رو دیرتر می گرفتن 69 مشدم
اون موقع ها میشد
(sm74)
منم ۱۳۶۹/۸/۱۵ تازه مشکل شنوایی دارم .همش مدرسه ناشنوا بودم از کلاس آمادگی تا دیپلم با ناشنوایان و کم توان باهاشون زندگی کردم . هر جا که میرم واسه کار بهم نمیدن.
(sm50)...