وای اگه امیر بیاد تو (sm175)
نمایش نسخه قابل چاپ
وای اگه امیر بیاد تو (sm175)
حالا وقت داری فک کن نتونستی بگو تا بگم اونوقت میفهمی چقد اسونه . نکته داره ها (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخم رید بلد نیستم تموم کنیم دیگه خسته شدیم
باشه منم شدم خسته (sm2)میکنیم تمومش الان (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهایی تویی که از قمیشی دم میزنی . خواهشا" دیگه دم نزن . باید میفهمیدی که برا محک زدنت میرم سراغ قمیشی (sm89)
اﻳﻦ ﻫـﻤﻪ دردﺳـﺮ، ﻓﺎﻳﺪه ﻧﺪاره ﺗﻮ دﻟﻢ دﻳﮕﻪ ﺗﻮ ، ﺟﺎﻳﻲ ﻧﺪاری
دوباره مثل این مرغا رفتی بیرون (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید میگفتی این همه دردسر و نه دردسر خالی .... باید اسم آهنگ بگینقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اومد(sm175) . همش تقصیر این هادی بود من بی تقصیرم (sm2)
هادی دیدی چطور همه تقصیرا رو انداختم گردنت (sm59)
امیر کاری نره بابا فقط دری وری نگیم مثل چیزی مثل برق انداختن و ازین حرفا (sm2)
(sm2)نه دیگه داری جر زنی میکنیا . من دو کلمه ای میگفتم بعد تو اومدی یه کلمه ایش کردی . تو گفتی فقط غریبه انتظار داری منم دو کلمه ای بگم . دردسر خوب بود فقط حرف نزن(sm70)نقل قول:
آرمین ؟ (sm98) یه بنر خواستیما یکسال گذشت (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ و خواننده ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) من و اینهمه مشکل محاله محاله
نه اخه امیر گاهی وقتا میگه برین تاپیک چت روم . بابا امیر جون اونجا به قول پیره زنا پخچه هم پر نمیزنه (sm2)بزار راحت باشیم (sm2)موری هم یه روز خودش admin بود مورتوض واسه همین میگه برق بنداز امیر چیزی نمیگه (sm30)البته اگه اشتباه نکنمنقل قول:
ویندوزتو عوض کن .. (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بنم نکنی (sm239)
بریم بادی بیلدینگ .. (sm132)
الان به نظرت چیزی گفته (sm98)
شما دوتا چرا خفه خون نمیگیرین دو دقه ..
ولی این بازیه خوبه ها شعر رو پر میکنیم یاد شعر یادت نره افتادم :l
کار از محکم کاری عیب نمیکنه. (sm30)نقل قول:
(sm59) پیشنهاد من بود(sm59)ولی تو که گفتی خفه خون بگیرید (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
اینجا به جز دوری تو چیزی به من نزدیک نیست (sm50)
تظاهر کن ازم دوری
تظاهر می کنم هستی
(sm81)
تمام خونه پر میشه از این تصویر رویایی
تماشا کن تماشا کن چه بی رحمانه زیبایی
(sm50)
(sm169)
تو فکر میرم و به هر چی خاطره ست پناه میبرم ...(sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)در انتظاز زیر نویس نمره بالا جایزه از ساندس
طوفان بارون برق رفت چه خبر شد یه دفعه(sm59)
فیلمای نروژی دیدن داره مثل بند های متال نروژی که آهنگ هاشون شنیدن داره البته اونایی که انگلیسی میخونن مثل Dimmu Borgir, Immortal, Burzum و ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها اینجا هم هوا یدفعه پاییزی شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهواره حرام است!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان یه برنامه فیل شکن بدین واجبه فقط کار کنه سایفونی چیزی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این واسه من کار نمیکنه(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما درستش کردم
الله اکبر ، الله اکبر
متین معارفی - دیوونه باش (sm118)