(sm98)عوامل کار تک تک معرفی میشن و اکثرا هم غیرعادی هستن
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)عوامل کار تک تک معرفی میشن و اکثرا هم غیرعادی هستن
ویندوز 8 با این سرعت کپی پپیست نمیکنه(sm120)
(تنظیم کننده : سید قاسم موسوی / ترانه سرا : مهیار)
(میکس و مسترینگ : امید سلطانی / گیتار باس : سعید اولیا)
Lyric : Mahyar , Music : Shadmehr Aghili , Arrangement : Ghasem Mousavi , Mix & Mastering : Omid Soltani , Guitar : Saeed Olia
(sm77)
همینا رو میگم کدومشون عادیه برات؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکوکه
صدا که خود شادیه ولی عوامل رو والا اینا کین(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو میگی؟ (sm77) تک تک دارم میگردم گیر میارم تگشو حذف میکنم آپ میکنم کپی پیست نیست کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک عده جویای نام و پول (sm120)نقل قول:
بابا دمت عجب سرعتی(sm120)فکر کردم از پیج یارو کش رفتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تو یاد گرفتن (sm120)(تاپیک کاور)نقل قول:
(sm120) لامصب لینکاش همه مال عهد بوقه از نو سرچ باید کرد هر کدومونقل قول: