نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو کی داد لو رفته اینم، ضعیفم نیست کاملا آبمو آورده ..
متصل هم اتفاقا تو این ترکای ریتمیک موزن که من کاملا مخالفم باش به جز بازآمدم که به نظرم کاملا آب دربیاره امیدوارم انداخته باشه تو آلبوم، تنظیمش خیلی خوب بود ..
اصا ترس من سر این آلبوم همین ترکای شاده البومه ..
اگه در حد بازآمدم باشه اوکی ولی بخواد بزنه خاکی میفوکمش اصلا حوصله همشین ترکایی ندارم کلم خراب میشه ..
(sm196)
چکار به تنظیمش دارم.. اهنگ در کل جالب نبود... تو ریتمیکای همون البوم به نظر من دل من از متصل قشنگ تر از کار در اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی فکرشو می کرد ...
میلاد شلوغ نکن بگیر بخواب(sm120)
هردوتون خفه شید الی این پایینه عژیبه ..
حضور الی این وقت شب اینجا واقعا عجیبه
مثل خسوف و کسوف هر چندسال یه بار اتفاق می افته(sm120)