چشمت بی بلا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چشمت بی بلا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان کجایی بیا ببین صابر اسم بچتم انتخاب کرد.(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که فکر میکنم مث اینکه اشتباه کردم. تولدم همین ماهه.(sm70) بیزحمت اون شکلات باراکا رو بفرس، فقط از نوع تلخ باشه ها.(sm70) اون دفتر و خودکار صورتی رو خودت نگه دار نیازت میشه.(sm120)
تا حدودی خوش به حالت.(sm50)
چیزای خوب.(sm90)
خب عروس و دوماد رو حذف کن بزار.(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمان بندیت مناسب نیست.(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گشادعلی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حالت واسه منم پیش میاد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm10)نقل قول:
حذف کردم... بازم نشد منتشر کنم (sm120)نقل قول:
صابرم کو؟ (sm172)
(sm27)
(sm59)
ای تعبیر شیرین رویاهایم
دلتنگی ات
جریمه ی کدام گناه است که هر شب در چشمانم نوشته می شود
خواب بی خواب