اینجا نبودم الان اومدم . الان یکی دیگه برات اپ میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا نبودم الان اومدم . الان یکی دیگه برات اپ میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه غصه هایی بخاطر اتفاقات بدی که هرگز در زندگی ام پیش نیامد خوردم . . .
(میکل آنژ)
(sm118) هیات بلند پایه اقتصادی آلمانی وارد تهران شد (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لب خندان تو
برق چشمان تو
برده امان از دل عاشق زارم ... (sm181)
با من بینوا
بیش از اینم جفا
دگر مکن یارم ... (sm181)
دل شده مجنون
چه کنم با دل ... (sm181)
آتشی در سینه دارم جای دل ... (sm181)
غم اگر از دل گریزد وای دل ...(sm181)
آخرین تیغ بزن گرچه نداره پرتویی ... (sm181)
علی زند وکیلی کانال 1 چه اذانی گفت(sm50)
شبی از مجلس مستان برآمد نالهٔ چنگش
رسید از غایت تیزی به گوش زهره آهنگش
چو بشنودم سماع او، نگردد کم، نخواهد شد
ز چشم ژالهٔ اشک وز گوشم نالهٔ چنگش
چگونه گلستان گوید کسی آن دلستانی را
که گل با رنگ و بوی خود نموداری است از رنگش
لب شیرین آن دلبر در آغشته است پنداری
به آب چشمهٔ حیوان شکر در پستهٔ تنگش
کفی از خاک پای او به دست پادشا ندهم
وگر چون من گدایی را دهد گوهر به همسنگش
مشهر کردمی خود را چو شعر خویش در عالم
بنام عاشقی او گر از من نامدی ننگش
فغان از سیف فرغانی برآمد ناگهان گویی
به گوش عاشقان آمد سحرگه نالهٔ چنگش
(sm27)
داره کامل میگه اذانو(sm50)
تا محمد رسول ا.. رو گفت(sm120) عالی بود
(sm50)
تنها شانس گرایش الی به اسلام بود حیف 10 به بعد خوابه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت نفر اول مسابقه اذان شیراز شده (sm120)
این وقت شب به افق کجا اذان میگفت ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهمون علی ضیا بود.. الله اکبر و که خوند .. علی ضیا کلی حال کرد گفت حیفه.. یکم دیگه بخون.. تا محمد رسول ا.. رو خوند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm2)چه جیگری این کورتانا
(sm50)
(sm77)
در حال حاضر 63 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 62 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نکنه محسن و دمی دارن تو یه استدیو کار میکنن
دمی در مصاحبه با رادیو بیتس 1 گفت
همچنین برای البوم جدیدش یالای 20 اهنگ ضبط کرده که باید تصمیم بگیره کدوم در ترک لیست نهایی بزاره
(sm19) اشترم دیشب کم پست دادین کجا بودین نکنه سایت همراه با طوفان و سیل رفته بوده(sm120)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm156)
(sm50)
ولکه
(sm19) سینجول
(sm172)
خاطراتت ميكشنت عقب
من لاي همين آهنگ ها خونمه (sm172)
(sm50)
(sm2)شما دو تا رسول یکاری کنین همش یکیتون انلاین باشه باو
عدد هامون فرق داره که (sm70)
امضای منم که ماشالله آخرشه (sm50)
زر نزن الدنگ(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چند ساله اینجام این تازه امده باید یوزرشو عوض کنه (sm142)