زود اسم یوزرتو عوش کن اینجا دیکتاتوری حکم فرماست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زود اسم یوزرتو عوش کن اینجا دیکتاتوری حکم فرماست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) الان به من گفت تازه وارد ؟؟؟
پس بشین تا عوضش کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشستم(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسخ کارگردان سرشناس سینمای ایران به نامه تند و تیز آهنگساز «قیصر»
مسعود کیمیایی: رفاقتم را با آقای منفردزاده حفظ میکنم و به تصمیم ایشان احترام میگذارم
به اين ميگن مرد (sm50)
برام مهم نیست که دیگه صدای قلبم چی میگه
تو آخرش توجهی به خواهشم نمی کنی
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی نمی کنم تو رو مجاب به اومدن کنم
از کجا معلوم که سرت از این شلوغ تر نشه
از کجا معلوم که یه روز دلت برام تنگ شه
یه جور بخوای بیای پیشم که هیشکی با خبر نشه
(sm81)(sm50)
کری: اگر کنگره توافق هستهای را تأیید نکند، تحریمی نخواهیم داشت
(sm2)رسول چیزاتو گرفتن داری درشت مینویسی
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه گفت کسانی که پس از توافق در وین همچنان از کاربرد زور سخن می گویند ، ظرفیت و توانایی لازم برای مدیریت ، پیشبرد و تثبیت دیپلماسی را ندارند.
کدوم چیزام عزیزم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تخمای هسته اینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونرا که دادم به تو عزیزم تا استفاده کنی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی راستی مشکلاتت تو ویندوز 10 حل و فصل شد ؟؟ (sm120)
(sm2)یعنی الان خاجه اینقل قول:
(sm120)بلی فقط نرم افزار عکس مونده که من واقن انگشت به دهانم ندارهنقل قول:
حالا واقعا نسبت به 7 و 8 فرقی هم کرده سیستمت توی سرعت و این چیزا ؟ (sm120)نقل قول:
نه الان دارم با یدکی به این جماعت اهل دل کمک میکنم(sm120)نقل قول:
قیمت قبر در امامزاده صالح تجریش به ۷۰۰ میلیون تومان رسیده است! واقعیتی که در بیشتر آرامستانهای تهران به چشم میخورد.
(sm120)والا این چیزا رو باس کسایی که رندر میگرن بازیهای سنگین نصب میکنن بگن من که کاری نمیکنم یا سیستم انچنانی ندارم چارتا نرم افزار دانلود منیجر یاهو مولتی مدیا ویرایش pdfنصب میکنمنقل قول:
ولی در کل خوبه همون سرعتی که تو 8.1 داشتم زیباییش بیشتر شده مثلا بعضی جاهای 8.1 تو تنظیمات مث سون بود اینجا کلهم همه چی فرق کرده اولش شکه میشی بعدش دیگه راه میفتی (sm120)
من که 5 سال پیش یه ویندوز نصب کردم همون مونده با همون نرم افزارا کلا روحیاتم با تغییر سازگاری نداره (sm2) ! راستی میگن اون هسته ی مرکزی همچین چیزیش با ویندوز فون فرقی نداره (sm120)نقل قول:
(sm120)آره یکپارچه شده
به تو فکردم دوباره دوباره
به تو فکر کردن عجب حالی داره
(sm81)(sm50)
(sm50)اصل کار ماکروسافت Visual Studio جدیدشه نه ویندوز
البته بازیای Xbox رو هم اجرا میکنه ویندوز
برای الی(sm120)
وین 10 بیاد کی میخواد جلو آپدیتای تخمی و بگیره ..
ترافیک نمیمونه که .. :l
یه هفته با فاصله میاد .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویس چرا نیومد اه ..
البته یه سری تنظیمات هس که جلوی آپدیت رو میگیره باس چن تا چیز disable بشه .
ولکن(sm120)نقل قول:
اشتر به شعر عرب در حالت هستو طرب ...
(sm50)
با انجام موفقیت آمیز عمل جراحی؛
(sm2)
امان از دست این صدا و سیما حرومزاده دقیقا همون چیزایی وطن امروز جوان و کیهان امثالهم تیتر میزنن میاد اینجا میگه تو اخبار میگه
اونهمه مزیت قطعنامه جدید رو نادیده میگره میره میگه بند 12 گفته یکی شکایت کنه تحریما برمیگرده این روالم خیلی پیچیده و زمانبره این بی ناموسا میان میگن خیلی ساده است ! یعنی دقیقا 180 درجه عوض میکنن
(sm132)