[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت نشونه خوبیِ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی تو چش بودن نیازی به نگاه کردن نبود (sm74) (همه ـشون XXXXXL بودن (sm54))نقل قول:
ینی نیگاشون کردی هاهاها؟
بگم به خانومت ها؟
چرا پاتختی مردونه نداریم ، داماد عادم نیس عایا ، دل نداره ؟
چرااااا؟ (sm172)
بیخود کردی خودم دامـــــــــادت میکنم (sm142)نقل قول:
فدااا بشم ، ولی باس بمونی تا صبح دولتم من بدمد (sm50)
(sm127)نقل قول:
اینجایم (sm127)
شب... وایبر... (sm70)نقل قول:
شب تو وایبر منتظرشم (sm70)
دخملک؟؟؟ آتـــــــــــی... بیا که صابر داره هرز میره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
خخخخخخخ پس راه میرفتن چربیای بدنشون بندری میرقصید (sm70)
نخیرم نمیتونی (sm50)
خخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بِش گفتم ماهی چقدر میدی تا بیام سایتت فعالیت کنم ؛ هر چی بده میرم (sm70)
ولی الان که فک میکنم باس یکم واسش کلاس میزاشتم ، باس میگفتم به پیشنهادت فکر میکنم
یا مثلا یه بند هم یادم رفت بهش اضافه کنم اگه جواب داد بهش میگم باید یه دوس دختر هم برام گیر بیاری همونجا (sm2)
خوشبختی یعنی
.
.
.
.
..
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
صبح بلند بشی ببینی مردم شهرت بخاطر برد ملوان خوشحالند (sm127)
(sm59)نقل قول:
تیمتون رو دور برده تبریک(sm10)
فدات دادا ؛ مرسی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خدا رو شکر ، خوشحالمون کردن بعد از اون همه نبردن