(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
(sm120)
اهنگی که سیروان کاور کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
James Arthur sings Shontelle's Impossible
و کاور کپی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقای کیروشی پور ، با برنامت زندون رو به لجن کشیدی(sm2)
(sm70)
(sm49)
اسلام سر و تهش یه کرباسه
(sm102)
اسلام(sm127)
نگو بهار چی شده پرنده ی غمگین
برای هیشکی نخون به پای هیشکی نشین
اسلام ولی محمدی شاعر اهنگ تو که نیستی(sm120)
(sm2)
این هم سلفی یاس و سیامک عباسی! بله آن دوست عزیزمان که سرشان در کادر نیست سیامک خان تشریف دارند. تا بحال هیچ تصویری از صورت سیامک عباسی در فضای مجازی دیده نشده است. آل کاپون هم انقدر اصرار به پنهان ماندن نداشت که سیامک دارد.
آهنگ جدید حمید آداب به نام یه شب سیاه
ترانه سرا : مهرزاد امیرخانی
آهنگساز و تنظیم کننده : مرتضی پاشایی
(sm50)
دلم گرفته از دلم که از تو دوره (sm81)
اشترم اهنگ مهدی اسدی رو بزن
گفتم ممد جان بکش بیرون از رفاقت منو اکبر گوش نکرد از اون روز تا الان مفقود شده (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهراب اسدی
همینا موسیقی مملکت رو به لجن کشیدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو خشن و خاک بر سری متال
(sm77)
_) (_
( * Y * ) \
)"" ""( \ \
/ . \/ /
( \/ )
\ / /
\ / /
( /
مشکلم تو زن گرفتن این نیس که از کسی خوشم نمیاد(sm2)
.
مشکلم اینه که از همه خوشم میاد
عاقا من یه سوال دارم ، چرا من فیلم دانلود میکنم سرعت دانلود حداکثر تا ۲ مگ میره ؟؟؟؟ (sm172)
چه سروری خوبه برای دانلود که با ظرفیت خود اینترنت هماهنگ باشه ؟
تو برای چی رفتی فنلاندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو تیکه نندازنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از قوی ترین سرورها از نظر من مدیافایرـه... یه فایل دانلود کن ببین سرعتت چقدر میره بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
اخه این سوال میپرسی خودت میدونی دنبال چی هستینقل قول:
الان لینک اون فیلمه که گفتی خیلی خوبه رو تو همین مدیافایره هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه چیزی در این باره میدونستم نمی پرسیدمنقل قول:
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه به روم نیار که چی اومد به سرم
نگو خاطرخواهی چه گلی زد به سرم (sm81)
نچ... مدیافایر به شدت کپی رایت رو رعایت میکنه... اکانت سایتایی که فیلماشونو اونجا آپلود میکردن بسته...نقل قول:
یکی از همین در تبعــــید یا ملاقات با صدا دانلود کن
بحث دونستن و ندونستن نیسنقل قول:
سوال کلا ابهام داره
من از کجا بدونم سرعت نت تو چقده که تشخیص بدم سرعتت کم بوده زیاد بوده خوب بوده
یوسـُف (sm50)