سینجول باید دست به کار بشه! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول باید دست به کار بشه! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
ما را چه به ولنتاین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب شانس اوریدیا (sm120)سیانکی تا دقیقه 60 نمیدونست به کوادرادو میگفت گواردادو (sm2)
کجا زدیم به ذوفت ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیکول در لباس هندی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منکه تو عمرم سینما نرفتم فقط یه دفه بچه بودم زوری با مدرسه رفتم(sm59)
مردیم تا بردیم...(sm120) ولی خدایی این بردا خیلی میچسبه (sm120)نقل قول:
اول که گفتم مسایو تموم میشه بعد ماتیچ زد 1 متر پریدیم هوا بعد دیدم افساید هر چی فحش بلد بودم نثار ایوا کردم (sm120) باز وقت داشت تلف میشد داشتم فحش میدادم بعدم که گل و بومممم
(sm120)
این که خوبه بازی قبل بالاپور بهش میگفت اکه (sm2)
سیو پیتر (sm54)
هدیه روز عشق پاک کنسرت شاد رستاک 23و 24 بهمن در اراک (sm120)
سینجول از کنار کعبه از البوم 13 کیفیت 510 کشیده بیرون یه اهنگ از سینما دراوردن که چیزی نیست (sm120)
سینجول اینهمه راه رفت اونجا یه شفاعت نگرفت