نه(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
حالا من منظورم خواننده هائيه كه مطرح شدن سياهي لشكرا بماند
نه یعنی بیام یا نیام ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترشیدی واسم مناسب نیستی... تا بخوام از زندگی 2نفره لذت ببرم سن بی خطر برای مادر شدنت میگذره... با تو یا باس نسلم بسوزه یا جوونیم (sm73)نقل قول:
نیا(sm27)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بي ارتباط هم نيستن ضعف توي هر قسمت كار رو ضعيف ميكنه ولي به شخصه كاري رو ميپسندم كه پر معنا باشه
حالا تو با اسب سفید بیا ، یه کاریت میکنیم دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهوم مخصوصا دخملانقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن منو سرویس کردی تو با این سبک زدنت
اون دفه گفتم بزن پاپ راک زدی راک باز الان فقط زدی پاپ ! عزیز من برادر من خاک تو سر اون ممر کنن پاپ راک خودش یه سبکه
البته راک - پاپ درسته (sm59)