فیلم قر دادن نوید در عروسی خالش ؛ همین دیشب (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلم قر دادن نوید در عروسی خالش ؛ همین دیشب (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده؟ (sm192)
صابر چیکار کردی باز؟ (sm55)
تو نبودی 2 هفته پیش به خاطر مهمونی اینجا رو پیچونده بودی و هی میگفتی مهمون داشتیم نشد بیام اینجا ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر بره اسم بچه ی خودشو که هی میزه مهمونی و مهمون میاد براش رو انتخاب کنه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمان بندی چیه ؟ میگم میبینم همه دارن حرف میزنن ، تا میرسم قطع میکنن !!!
واسه دختر من اسم انتخاب نکنین ، من خودم اسمشو انتخاب کردم (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران نباش ، به همه این پیغام رو داده (sm70) کسی روت نظر نداره (sm70)نقل قول:
از تمام رییس جم.هورهای ایران بیزارم، چون با یکی شون خاطره دارم.
به عنوان برادر کوچیک تر یک نصیحت بهتون میکنم. از آدم هایی که گوشی جی ال ایکس یا هواوی دارن، فاصله بگیرین. جدی