[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه خوردی پاروی بی قایق
(sm70)از کی تا حالا خوردنی شدی عن ترکیب
از وقتی تو گوه ماکروسافتو می خوری (sm2)
خوب محسن که اول شد (sm120)
هم اکنون از ویندوز 10 در خدمت شمام (sm120)همه درایورا نصب شدن به جز گرافیک (sm120)
یه ماهی درگیر نصب گرافیکیم زین پس (sm70)
(sm50)
قربون مرام سازمان سنجش (sm2)
اشترم یکار ازت خواستم
دیگر با محسن چاوشی همکاری نمی کنم
وی گفت: البته آقای مهرجویی در توضیح این ماجرا به من موضوعاتی را اشاره کرد که مربوط به شخص آقای مهرجویی نمی شد. من در مدتی که مشغول ساخت آهنگ فیلم «سنتوری» بودم در تک تک صحنه ها حضور پیدا می کردم و مراقب بازیگر نقش اول بودم که وقتی مشغول سنتورنوازی است، هیچ نکته مشکل داری وجود نداشته باشد. من تا این حد در خدمت فیلم بودم چرا که داریوش مهرجویی را استاد خودم می دانستم و در این مدت هم تمام تلاش خود را انجام دادم که هیچ صحبت مادی انجام ندهم اما متاسفانه ماجرا شکل دیگری شد و آن چیزی که می خواستم انجام نگرفت.
این نوازنده صاحب نام سنتور با اشاره به حضور محسن چاووشی در فیلم «سنتوری ۱» به عنوان خواننده نیز گفت: با وجود اینکه من محسن چاووشی را بسیار دوست دارم و می دانم که او از خوانندگان پرطرفدار موسیقی پاپ کشورمان است اما بعد از پروژه «سنتوری ۱» من دیگر با او همکاری نمی کنم و شاید او هم چنین رویکردی را نسبت به من داشته باشد. معتقدم سبک کار من با این خواننده خیلی فرق دارد. البته بعدها پیشنهاداتی را این خواننده برای همکاری با من مطرح کرد که آنها را رد کردم.
دانلود آلبوم جدید و فوق العاده زیبا و شنیدنی اسی فخر فروش بنام "آی ننه"
به همراه تمامی کاورها
پخش اختصاصی از موزیک باران
- (sm50)
بزرگواران مجمع لینک فول آلبوم با کیفیت جان لنون رو میخوام
(sm27)
پیام خصوصیت بسته س ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هر دو پریشانیم از عاقبت کار
من اینجا گرفتارمو تو اونجا گرفتار
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکسپت کن باز میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم ..
(sm50)
باورندارم
اینجا نبودم الان اومدم هادی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور ندارم اه ای خدا این زندگی رو
باور ندارم کُنج قفس این بندگی رو
(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه منم خواب بودم الان بیدار شدم نهار بزنم (sm128)
من الان میخوام برم ارایشگاه حدود 2 ساعت دیگه میام فعلا" باینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا آرایش به گاهم میخوام برم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)به به چه تفاهمی . کاش تو یه شهر بودیم با هم میرفتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من رفتم دیگه . الان شلوغ میشه حوصله ندارم بشینم تو صف
من 3 ماه یه بار میرم آرایشگاه (sm51) الان از عید تا حالا نرفتم شده 4 ماه (sm51) موی سرم شده اندازه موی سر مهستی هی اینور و اونور میشه (sm51)نقل قول:
به قول رشید به به به به بازم چه تفاهمی منم همینطور (sm30) من الان ریشام شده مثل ریشای داعش موهامم جنگلی (sm2)نقل قول:
شب آغاز هجرت تو شب در خود شکستنم بود
شب بی رحم رفتن تو شب از پا نشستنم بود
شب بی تو، شب بی من، شب دل مرده های تنها بود
شب رفتن، شب مردن، شب دل کندن من از ما بود
واسه جشن دلتنگی ما گل گریه سبد سبد بود
با طلوع عشق من و تو هم زمین هم ستاره بد بود
از هجرت تو شکنجه دیدم کوچ تو اوج ریاضتم بود
چه مومنانه از خود گذشتم کوچ من از من نهایتم بود
به دادم برس، به دادم برس، تو ای ناجی تبار من
به دادم برس، به دادم برس، تو ای قلب سوگوار من
سهم من جز شکستن من تو هجوم شب زمین نیست
با پر و بال خاکی من شوق پرواز آخرین نیست
بی تو باید دوباره بر گشت به شب بی پناهی
سنگر وحشت من از من مرهم زخم پیر من کو؟
واسه پیدا شدن تو آینه، جاده ی سبز گم شدن کو؟
بی تو باید دوباره گم شد تو غبار تباهی
با من نیاز خاک زمین بود تو پل به فتح ستاره بستی
اگر شکستم از تو شکستم اگر شکستی از خود شکستی
به دادم برس، به دادم برس، تو ای ناجی تبار من
به دادم برس، به دادم برس، تو ای قلب سوگوار من
(sm50)
- (sm50)
(sm169)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm77)
- (sm10)
(sm19) به.... خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوهو ميذارم رو دوشم
رخت هر جنگو می پوشم
موجو از دريا می گيرم
شيره ی سنگو می دوشم
ميارم ماهو تو خونه
می گيرم با دو نشونه
همه ی خاک زمينو
می شمارم دونه به دونه
اگه چشمات بگن آره هيچ کدوم کاری نداره
دنيا رو کولم می گيرم
روزی صد دفعه مي ميرم
می کَنم ستاره ها رو
جلوی چشات می گيرم
چشات حرمت زمينه
يه قشنگ نازنينه
تا اگه می خوای نذارم
هيچ کسی تو رو ببينه
چشم ماهو در ميارم (sm25)
يه نبردبون ميارم
عکس چشمتو می گيرم
جای چشم اون ميزارم (sm25)
آفتاب و ورش می دارم
واسه چشمات در ميذارم
از چشام آينه می سازم
با خودم برات ميارم
اگه چشمات بگن آره هيچ کدوم کاری نداره (sm50)