و هواداراشو مدیون ضرغامی (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
و هواداراشو مدیون ضرغامی (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلادُ میبینم یاد یه عشق قدیمی میفتم(sm98)
جدی ؟ من فک کردم میبحخنبت هتیهخستهت تیسعا عیاعبات اشسی سنقل قول:
1-سبته تهبقع تهصخن
2-یستبهتعیسا
3-بیحنبخ
ارزون نفروش(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاندونه ترکید فکر کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنبه یه دختر گلم نداشتیا(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
به به چند تا چند تا ؟(sm122)
از یه منظر نتن ابار لبابفسیقیشس بفبفبف ماراکانانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از یه منظر دیگه خامس نتتا للعلا تللبزذلعهبل
فقط فردوسی پور میتونه کیهیل رو دفاع خوبی ندونه (sm50)
عادل دیگه عادل نیست
حالا اینجا جاش نی بعدا بگو بگم چی هستم(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]