شک ندارم بابازاده اینجاست اون عکسی که گذاشتم گفتم اینو بزن بیلبورد خیلی شیکه ورداشت گذاشت موسیقی ما بعد دید فوتشاپه پاک کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
شک ندارم بابازاده اینجاست اون عکسی که گذاشتم گفتم اینو بزن بیلبورد خیلی شیکه ورداشت گذاشت موسیقی ما بعد دید فوتشاپه پاک کرد
علی پهلوانم هست تازه
(sm54)
سکوت لحظه هاش هیاهوی غمه....(sm50)
(sm50)
(sm132)
محسن و اینها میان انجمن الدنگها مودب باشید مثل من (sm128)(sm120)
دیوثا (sm2)
سوال مردمی: سلام من اومدم دانشگاه ثبت نام گفتن اول برو 4 تابزن به استقلال بعد ثبت نامت میکنیم.
کسی میدونه استقلال کجا تمرین داره امروز؟(sm2)
مرض (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد اونوقت اونا چیزی نگفتن ؟ پُست اونا گل و بلبل مال من خار داره ؟ آقا اصن بیخیال من پیرمرد نباید بیام با کسی که حداقل 10 سال ازم کوچیکتره کل بندازم و جوابشو بدم . طرف تا همین چند سال پیش به قول خودت 24 ساعت تاپیک شادمهر بود و به عالمو حاتم فحش میداد حالا میگه ببخشید پُست میدم بچه ها !!! کاش سایت به فنا نمیرفت تا پخ های فحش همین آقایون رو بهت نشون میدادم که سر البوم طرفدار چقدر فحش نوشتن ! دلیلشم این بود که اومدم تاریخ ریلیز آلبوم دادم !! خب دلیلش چی میتونه باشه ؟ خب معلومه دیگه ... اونموقع من اسپم نمیدادم فقط کامینگ سون میزدم همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آدما اصلاً ارزششو ندارن که واسشون وقت بزاری
من هیچوقت به کسی توهین نکردم فقط جواب این آدما رو اگه ندی فک میکنن خبریه
از همین میترسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون خوشگلیات دل داغون خودم(sm50)
چه ربطی داره ؟ ینی چون زن و بچه دارم نباید جواب توهین رو بدم ؟ کل کل کجا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم چاره تو در سه کلمه خلاصه میشه : آش خوری ، تایباد ، دوشکا
بر اساس مفاد قانون بودجه ۹۵ کل کشور که امروز از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد، هزینه آب و برق مصرفی شهروندان در سال ۹۵ افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری فارس، بر اساس بند «ج» تبصره 6 قانون بودجه سال 95 کشور که امروز از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد، وزارت نیرو از طریق شرکتهای آبفای شهری سراسر کشور مکلف است علاوه بر دریافت نرخ آب بهای شهری به ازای هر مترمکعب فروش آب شرب مبلغ 150 ریال از مشترکان آب دریافت کند. همچنین طبق بند «ه» این تبصره وزارت نیرو موظف است علاوه بر دریافت بهای برق به ازای هر کیلووات ساعت برق فروخته شده مبلغ 30 ریال به عنوان عوارض برق در قبوض مربوطه درج و از مشترکان برق به استثنای مشترکان خانگی روستایی و چاههای کشاورزی دریافت کند.
اب همش5-6 هزار تومن میومد برامون.20تومن اومده(sm98)
هیچکس به غیراز خودما مارو به بیراهه نبرد(sm50)
اساتید
هیچکس آیا آهنگ داده ؟
نوکرتم ! آره دیروز نصب کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی تو با این نسخه جدید کریو کار کردی ؟ یه دونه جای خالی اضافه شده بالاتر از سرور زده شده کانکشن
من نمیدونم چی رو باید وارد کنم اونجا
من به قول شما پیرمرد اگه اشتباهی هم کردم شهامتشو داشتم اومدم عذرخواهی کردم اون نه یه بار ! چند بار ! حالا جواب ندادن اونا رو بخیر ما رو هم بسلامت اگه حساب کتابی هم هست سر پل صراط به صرف شربت شیرینی و شام
اینجا اومدن به بنده گفتن کسخل مغز فندقی باقالی دیوانه موجود روانی و ... خلاصه همه چی . من چیزی گفتم ؟! من پیرمرد دیدم خوب وقت دارم کامینگ سون بزنم و کاری که از دستم بر میومد انجام دادم
اگه هم دعوایی بود من شروع نکردم ! اینو مطمئنم . واسه چی بیام با این سندو سال دعوا و کل کل کنم ؟!؟!؟ هیچوقتم نیومدم خودمو بگیرم که آی من فلانی هستم احترام بگذارید !
چیزای زیادی یاد گرفتم از اینجا از وازه هایی مانند : دیوث ، کیون و ... تا این اواخر سبک های نوین موسیقی نظیز سافک راک پاک راک هارک راک و ... و تنظیم های نوین نظیر جرق جرق
خب منم همین کارو انجام میدم نمیشه ! بعد گزینه آخر که میشه propertiesنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Open With میزنم یه تیک باید اون پایین داشته باشه که نداره رو آهنگ های آیتونز
گویند: بهشت و حورعین خواهدبود
و آنجا می و شیر و اَنْگَبین خواهدبودگر ما می و معشوقه گُزیدیم چه باک
چون عاقبت کار همین خواهدبود ... (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
ایمان به تار زلفی از یار میفروشم
زنار می ستانم دستار می فروشم ... (sm172)
(sm120)
مرآت جان زدودم، از طاعت ریایی
با زاهدان بگویید، زنگار می فروشم ... (sm172)
می گفت پیر عاکف، من نیستم مطفف
زیرا که جلوه با خلق، بسیار می فروشم ... (sm172)
کوه ها باهمند و تنهایند
همچو ما باهمان تنهایان (sm172)
شاملو
با کریستی بگویید کاندوم میفروشم (sm59)
غروب براتون یه اجرای خصوصی از معتمدی میزارم عشق کنید
زمان خدمت کاش دست من بودی یه اشخوری ازت می کشیدم تا اخر عمرت فراموش نکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کریو رو وین من نصب نشد مشکل داره فک کنم باید نسخه کاملش رو نصب کنم وین تو چی هست یه اسکرین شات بگیر ببینم چی هست(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
بیا در آغوش شیطان ... (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادیییییییییییییییییییییی یییییی(sm2) کجایییییییییییییییییییییی یی؟(sm2)
چرا از آلبوم خبری نمیشه؟؟
(sm30)اخبار ساعت 14 رو کیا دیدن خبر ظهور عمام زمان
رو وین 10 جواب نمیدهنقل قول:
(sm2)موهای شهاب هی داره پر پشت تر و خوش حالت تر میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]