(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)
برای رد گم کنی شاید اسم خودشو بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و گرنه شادمهر حوصله اهنگسازی نداره این روزا
والا خودش که گفته last albumنقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امیدوارم اخرین البوم با این عوامل باشه
نه بابا راحت باشین بابا جان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد غرور هم گفتم و دوباره هم میگم تنها آهنگی بود که شادمهر خودش بود و تقلیدی در کار نبود ! ... حتی تکرارم نکن با اون فضا و گام بالا و به قول یه بنده خدایی ارکسترال (!) تقلیدی بیش نبود ... سلیقه ها متفاوته ولی آلبوم آدم و حوا و ... رو پلی کن و غرور رو هم پلی کن ... نمیخوام قیاس کنم چون قیاس مع الفارقه ولی شک ندارم اساتید و عوامل استاد فرشباف ، نگاهی به گذشته داشتن در ملودی و تنظیم ... رفتم به گذشته ! ای کاش همین آهنگ رو اگه ده پونزده سال پیش میخوند حتماً هیت میشد ولی الان صداش نمیکشه تو اوج ... البته تنظیمش آبگوشتی تُرکی بود :)) ولی بازم منطبق با گذشته بود ...
میگم سلیقس ولی بحث تقلید و تیکه تیکه از اینور اونور برداشتن بحثش جداست ... نمونه واضح و مبرهن : همیشگی ...
و من الله توفیق (sm26)(sm120)
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه این خیلی بعیده! اگه اینجوری بود نصف آلبوم رو آهنگاشو به اسم خودش میزد که اونم با وجود گلیم باف بعید بود. اندازه یه آهنگ حوصله داره فکر کنم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره سایت درست شد!(sm120)(sm127)
قطعا 8 ترک نیست یا 7 یا 9 یا 10بیش از این نمیتونم بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه اعداد احتمالی رو گفتی دیگه. خخنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]