کنسرت شکیرا تو پاریس 2015 و تو بکو سال 2013 و میخوام خیلی هم واجبه (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
کنسرت شکیرا تو پاریس 2015 و تو بکو سال 2013 و میخوام خیلی هم واجبه (sm1)
(sm221)برو پی کارِت بچه جون. با بزرگتر از خودت بازی شوخی نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چیه قیافتو مث ان کردی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm240)میخواستم بترسونمت . ترسیدی نه (sm30)
الان که بدترش کردی رفتم زیر میز
- (sm30)
یاران ویدیو ار مهستی داری بزار تو تاپیک . خسیس بازی در نیار
پاریس 2013 هستانقل قول:
نوشته اصلی توسط lovely__boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه سرعت دارم نه وقتشو
- (sm81)
چته؟
ویدیو مهستی میخوام
تو هم که هر ماه میزنی تو نخ یه خواننده(sm50)
ارمین تو این ویدیو با فریدون ریش گذاشته موقع خوندن انگار داره میرینه(sm120)
خواننده مورد علاقم مهستی و بس فول کاملشو دارم فقط ویدیو ها مونده . اونا دیگه تفریحی گوش میدم مث خراطها
دقیق چندتا اهنگ خونده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا نشمردم . ولی فولدر مهستی رو سیستمم 42 البوم دارم ازش با کیفیت 320 flac itunesنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک اهنگاشم داری
برو تاپیک 320 itunes هر پستی که امیر از مهستی گذاشته دانلود کردم تشکر زدم . وجی وجی(sm70)
بله که دارم
اسم 15 تا شو سریع بگو
چی شد پس داری تقلب میکنی(sm70)
نه دیگه داری مسخره بازی در میاری . خودتی. بگم باز بت نالوتی اره بگم . گفتم (sm30)
دیدی دیدی برو برو
خابم میاد ولی حال خابیدن ندارم....بیا بریم سینما میای
برو بچه جون . این که تقلب نمیخواد . البوم بی نوا دل مجموعه تک اهنگای مهستی هست یه 12 13 تایی میشه . البومشم کمیابه من دارم وجی وجی تو که ندارررری(sm70)
خوب خسیس بزار دیگه انوقت به من میگی
صفحه گرام از مهستی دارم خواستی بگو عکساشو برات بفرستم(sm2)
این فیلما دیدن نداره همش اون میخواد با اون ازدواج کنه. اون یکی ول کن بابا سینما ی ایران کلیشه ای و تکراریه میشه حدس بزنی چی میشه
اگه الانم مث فیلما دهه50 40 پخش میکردن با کله میومدم نه این چرت وپرتا
دیدی وقت شیر خوردنت گذشته (sm70)هنوز نمیدونی بیا بریم سینما یعنی چی(sm98)
تا دقایقی دیگر درد دلی خودمانی با رئیس جمهور
نقل قول:
میزارم به وقتش به وقتش الان حال ندارم ولی کلی کار دارم (sm2)
چه عجب یه کوچولو محبت ازت دیدم باشه اگه زحمتی نیست بفرست برام جبران میکنم
برو بابا
چه محبتی چیرو میگی؟نقل قول:
دیدی خسیسی فقط بلدی تاپیک مدونا بزنی (sm2)
(sm50)(sm88)
جووووووووون
همین الان خریدمش امیدوارم ازش راضی باشم(sm2)
دیجیکالا
نمیدونم شاید اسمشو اشتباه گفتم یه همچین اسمی داشت فول البوم گذاشته بودی ازش(sm2)ایرانی رو ول کردی چسبیدی خارجینقل قول:
چیشی خریدی (sm51)