انصاف نيست...
دنيا آنقدر كوچك باشد
كه آدمهاي تكراري را روزي هزار بار ببيني و
آنقدر بزرگ باشد
كه نتواني آن كسي را كه دلت مي خواهد حتي يك بار ببيني!
بهوميل هرابال
نمایش نسخه قابل چاپ
انصاف نيست...
دنيا آنقدر كوچك باشد
كه آدمهاي تكراري را روزي هزار بار ببيني و
آنقدر بزرگ باشد
كه نتواني آن كسي را كه دلت مي خواهد حتي يك بار ببيني!
بهوميل هرابال
(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخازه و درگیرش
فدا بشم ، درگیره مخازمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت ، داستان میکنین آدمو (sm2)(sm127)
کلا داریم دهن همو به نفع مسافرا صاف میکنیم (sm2)
فدا بشم (sm127)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم ، وقت نمیکنم این روزا ، درگیر کارم
الان دیگه رفع شده ، بیا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا نوید گفت از سایت چه خبر ، منم گفتم والا منم دو سه روزه نرفتم خبر ندارم ، گفت چرا نمیری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم بخاطر دوری تو ، نمیتونم نبودنتو تحمل بکنم واسه همون ، بعدم خنده دو طرف (sm70)
فقط شوخو بود دیه ، نتُش منو ، نتُش (sm70)(sm127)
نقل قول:
(sm70)
اوخ ؛ گناه دارما نزن نامرد (sm54)نقل قول:
اینجایم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا محبت دوستان عزیزتر از جان ؛ خیلی دوستون دارم (sm127)
یه چن روز سرم شلوغ بود دیگه وقت نمیشد بیام اینجا پست بزارم ، خودمم زیاد حس و حال پست گذاشتنو نداشتم ، این چن وقته یکم فشار کاری زیاد شده دیگه باعث بی حوصلگی و کمبود وقت آزاد شده ...
بی حوصلگی و کمبود وقتمو به بزرگواریتون ببخشین.
شاید تا آخر این فصل دور نت اومدن و پست گذاشتنو خط بکشم ، حالا ببینیم چی پیش میاد ادامه ماجرا ...
هر جا باشی عشقی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله که همیشه سرشلوغیای خوب باشه(sm127)
مزرعه را ملخ ها جویدند ...
و ما برای کلاغ ها ، مترسک ساختیم ...
و این بود شروع جهالت ...
دعای باران می خوانند...
دعای شعور لازم داریم ..
این روزها سرزمین مان تشنه فهم است ...
ببار ای آگاهی ...
ظهور در جمجمه هاست ...
نه در جمعه ها...
نقل قول:
فدا بشم حسین جانم (sm127)
یکمم از نت خسته شدم ، یه مدت فاصله بد نیس ، خسته شدم هر روز سه چهار ساعت برم فیسبوق گردی چارتا مطلب خوب پیدا کنم ...
بچین میز قمارت را ، دل از من ، روی ماه از تو / بیا بردار بازی کن ، سفید از من ، سیاه از تو
همیشه آخر بازی کسی که سوخت من بودم / همیشه با خت با من بود ، گاه از عشق ، گاه از تو
تمام خانه ها را بر سرم آوار کردی و / کسی جرات ندارد تا بگیرد اشتباه از تو
تو رخ می تابی و من قلعه ات را آرزومندم / خر است این اسب اگر یک لحظه بردارد نگاه از تو
گرما
یعنی نفسهای تو ، دستهای تو ، آغوش تو
من به خورشید ایمان ندارم
نازنینم
در کلبه ای که نگاه تو ، فانوسش باشد
هزار زمستان پشت درش می مانم
مسافت دورّت نمیکند
دل بستم به دلت
حِسّت میکنم
چه زیبا پادشاهی میکنی در قلبم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصير خودته انقدر گفتي نامرد جور ديگه نميتونم رفتار كنم (sm30)
حق داري پايان تعطيلات نزديكه و ملت به گشت و گذار و سرت حسابي شولوخ(sm59)به اميد خدا حسابي فروش داشته باشي و خستگيت با بالا رفتن حساب بانكيت در بره (sm19)